Destinatiile in care poti ajunge cu autocarele Eurolines cu mai putin de 50 de euro

salzburg

Eurolines a aparut din dorinta de a oferi tuturor oamenilor posibilitatea de a calatori catre destinatiile favorite la preturi mici in conditii excelente. Cu fiecare an ce trece incercam sa fim mai buni, mai aproape de clientii nostri si sa ii ajutam sa ajunga in cat mai multe destinatii europene. 

Pentru ca vrem ca toti clientii nostri sa aiba parte de o vacanta minunata, la preturi cat mai accesibile, echipa Eurolines va prezinta 5 destinatii europene superbe in care se poate ajunge cu mai putin de 50 de euro:

1. Viena

viena

*Sursa foto: alexvav/Shutterstock.com

Viena a fost in multe randuri inclusa in topul celor mai frumoase capitale europene si de curand declarata orasul cu cea mai buna calitate a vietii. Nu e de mirare ca orasul austriac se afla in topul preferintelor turistilor din toate segmentele de varsta avand in vedere numarul impresionant si varietatea obiectivelor turistice pe care le gasesti aici. De la palate incredibile cu gradini impresionante pana la muzee care mai de care mai interesante, Viena le are pe toate.

Pe langa obiectivele culturale si istorice din acest oras care nu trebuiesc ratate sub niciun chip, trebuie neaparat sa dai o fuga pana in parcul de distractii Prater si sa faci o vizita gradinii zoologice.


Preturile pentru un bilet pana in Viena incep de la 29 de euro. Rezerva aici – www.eurolines.ro


2. Budapesta

budapesta

*Sursa foto: Brian Kinney/Shutterstock.com

Situata la numai cateva zeci de kilometri de orasele importante din vestul Romaniei, Budapesta este una dintre destinatiile favorite ale romanilor. Indiferent ca vorbim despre mostenirea culturala bogata sau de ospitalitatea vecinilor maghiari, Budapesta are cu ce sa se mandreasca si cu ce sa ii faca pe turisti sa se simta in al noualea cer.

Printre obiectivele importante pe care nu trebuie sa le ratezi in timpul vizitei se afla Cladirea Palatului Parlamentului, Podul cu Lanturi, Castelul Buda, Piata Eroilor si Baile Termale.


Preturile pentru un bilet catre Budapesta incep de la 29 de euro. Rezerva acum biletul tau pe – www.eurolines.ro


3. Bratislava

bratislava

*Sursa foto: TTstudio/Shutterstock.com

Incheiem trio-ul capitalelor europene cu cea a Slovaciei, Bratislava. Desi este mai putin cunoscuta decat cele mai sus mentionate, aceasta este adesea inclusa in itinerariul turistilor care ajung in Viena sau Budapesta. Totusi, sa nu crezi ca Bratislava nu are farmecul sau propriu, dimpotriva!

Bratislava este cunoscuta pentru castelele impunatoare, muzeele interesante si cladirile din centru care pastreaza intact spiritul orasului.


Rezerva acum biletul cu destinatia Bratislava! Preturile incep de la 45 de euro/segment.  www.eurolines.ro


4.  Linz

linz

*Sursa foto:  Littleaom/Shutterstock.com

Linz este cel de-al treilea cel mai mare oras din Austria si este localizat in nordul tarii, la aproximativ 30 de kilometri de granita cu Cehia. Fosta Capitala Culturala Europeana, Linz s-a remarcat in peisajul turistic european datorita progresului impresionant in domeniul media pe care orasul l-a facut in ultimii ani. Totodata, sectorul cultural este exploatat la maximum de turisti prin vizite la muzee si participari la concerte.


Viziteaza Linz si lasa-te fermecat de acest minunat oras. Pretul unui bilet incepe de la 29 de euro. Mai multe detalii si rezervari pe www.eurolines.ro


5. Salzburg

salzburg

*Sursa foto: Kanuman/Shutterstock.com

Salzburg este un oras austriac situat la granita cu Germania. Avand in vedere castelele si palatele impunatoare pe care poti sa le admiri aici, putem spune ca Salzburg are mai multe influente nemtesti decat austriece. Cel mai cunoscut castel din Salzburg este Castelul Hohensalzburg, o fortareata ce dateaza din secolul al XI-lea.

Situat pe varful unui deal, Castelul Hohensalzburg este unul dintre cele mai mari castele medievale din Europa. Atat interiorul cat si exteriorul sunt spectaculos decorate si prezinta fidel imaginea unei fortarete din perioada Evului Mediu.


Descopera Castelul Hohensalzburg si celelalte obiective turistice intr-o vacanta in Salzburg. Pretul unui bilet incepe de la 29 de euro si poate fi rezervat pe www.eurolines.ro.