Eurolines, partener PayPoint. Pasagerii isi pot achita biletele de autocar la punctele de plata PayPoint

170703-Materiale_PayPoint_banner_FB_600x335pxVeste buna pentru pasagerii Eurolines: pe langa plata la agentiile Eurolines sau cea in autocar, in urma rezervarilor telefonice, de acum biletele Eurolines pot fi achitate si in unul din cele peste 11.300 magazine partenere PayPoint din toata Romania.

PayPoint Romania este principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail. Astfel, calatorii care aleg oricare din cele peste 400 de destinatii europene operate saptamanal de Eurolines pot plati sumele aferente biletelor de autocar in magazinele partenere PayPoint din toata Romania.

Cum functioneaza?

  1. Va faceti rezervare telefonica, la oricare agentie Eurolines. Vedeti aici lista completa a agentiilor Eurolines: http://bit.ly/2uBzHUL
  2. Mergeti in cel mai apropiat magazin PayPoint (Atentie: biletul trebuie achitat cu cel putin 2 zile inainte de data plecarii; trebuie sa aveti la voi instiintarea de plata cu cod de bare – primita prin e-mail sau codul de rezervare primit prin SMS).
  3. In magazinul partener PayPoint vanzatorul scaneaza documentul de plata sau introduce pe terminal codul de rezervare, incaseaza banii in numerar si va inmaneaza la final un bon emis de terminal cu toate detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul etc).

Acest parteneriat  a venit intr-un moment in care cererea pentru transportul cu autocarul este in crestere. Pasagerii provin atat din mediul urban cat si din mediul rural, din tara si strainatate, motiv pentru care Eurolines ofera pasagerilor inca o posibilitate sigura de a efectua plata pentru biletele rezervate. Nu se percepe nici un comision de plata. Astfel, pasagerul poate suna in oricare din cele 80 de Agentii Eurolines sau TUI TravelCenter.

Prin apel telefonic se intra in legatura cu un consultant, care ii va oferi pasagerului toate informatiile de care are nevoie, ii opereaza rezervarea biletelor, iar pentru plata acestora pasagerul trebuie sa se prezinte in cel mai apropiat punct PayPoint.

Pe langa biletele de autocar emise de Eurolines, pasagerii pot face o gama larga de plati in magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilitati, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu, asigurari si rate, pot realiza operatiuni de incarcare electronica sau transfer de bani, in locatii PayPoint selectionate.

Rezerva-ti bilete la numerele de telefon 021.316.7782 / 0733.10.27.68 sau pe www.eurolines.ro