10 Motive pentru a alege autocarele Eurolines

Sa calatoresti ore intregi cu un autocar nu este intotdeauna o experienta placuta. Poate fi inconfortabil, plictisitor si pot aparea diverse probleme pe drum: intarzieri, complicatii sau probleme de alta natura. Insa trebuie sa tinem cont de cativa factori esentiali: o calatorie cu autocarul este mai ieftina decat una cu avionul, traseul este spectaculos, poti sa te opresti pe drum si, in general, ai mai mult timp pentru tine. Si ce recomanda autocarele Eurolines? Iata mai jos…10 Motive pentru a alege autocarele Eurolines

 

1. Un factor important in alegerea unei companii care sa ti se potriveasca este experienta acesteia pe piata si drumurile pe care le-au strabatut autocarele acesteia. Eurolines are 20 ani de experienta in domeniu, iar clientii se declara foarte multumiti de serviciile oferite.

2. Echipa Eurolines este pasionata de munca sa, este profesionista si va raspunde rapid la orice sesizare sau nelamurire.

3. Autocarele Eurolines apartin companiei, sunt bine intretinute, curate, sunt dotate cu aer conditionat si au tot confortul necesar unei calatorii placute, la standarde internationale.

4. Soferii angajati pe autocarele Eurolines sunt profesionisti si punctuali, ducand in suguranta calatorii la destinatia finala dorita.

5. Preturile promovate de Eurolines sunt mai mult decat competitive. Pentru a vedea cateva dintre promotiile noastre, intra aici!

6. Exista si posibilitatea inlocuirii rapide a autocarului in cazul putin probabil al unei defectiuni. Nu vei ramane undeva in drum, echipa Eurolines actionand rapid si eficient pentru rezolvarea oricarei probleme ivite.

7. Ai posibilitatea sa-ti cumperi un Eurolines Pass, despre care v-am povestit pe larg aici! Calatoreste in toata Europa si bucura-te de o vacanta pe cinste!

8. Rezervarile la bilete de autocar se pot face foarte rapid: pe site-ul Eurolines, la telefon sau direct pe pagina de Facebook a companiei!

9. Eurolines este mereu interesata de imbunatatirea conditiilor de calatorie si de rezolvarea oricaror nelamuriri aparute. Ne poti scrie pe site sau pe pagina de Facebook si iti vom raspunde rapid.

10. Destinatiile propuse de Eurolines sunt excelente. Poti ajunge cu autocarele Eurolines in Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bordeaux, Bratislava, Brno, Brussels, Bucuresti, Roma, Stuttgart, Budapesta, Copenhaga, Edinburgh (cursa facuta cu National Express), Frankfurt, Geneva, Varsovia, Toulouse, Strasbourg, Gothenburg, Hamburg, Lille, Londra, Lyon, Madrid, Venetia, Marseille, Milano, Munich, Nantes, Paris, Zurich si Viena.

Iti recomandam:

– poti incepe calatoria cu autocarul direct din Romania sau din alta tara.

Optiunile de cazare sunt multiple:
• poti economisi dormind in autocar (scaunele se lasa pe spate, sporind gradul de confort)
• poti apela la noi pentru a-ti recomanda cele mai avantajoase hosteluri, youth-camp-uri sau hoteluri.

Ia-ti prietenii si hai!