3 destinatii romantice potrivite pentru Valentine’s Day

paris

Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi si planificarea din timp a unei surprize romantice pentru partenerul sau partenera de viata poate fi una dintre cele mai intelepte decizii pe care le poti lua. Cadourile traditionale isi pierd orice valoare in comparatie cu un sejur in Roma, Paris sau Venetia.

City-break in Venetia de Valentine’s Day

Venetia este unul dintre cele mai frumoase si cele mai deosebite orase din Europa, care prin farmecul sau a facut milioane de turisti sa se indragosteasca iremediabil de Italia si de tot ce are ea mai special. Din gondolele venetiene pot fi admirate cladirile cu o valoare inestimabila pentru iubitorii de arta si arhitectura. O plimbare cu gondola si o cina pe marginea apei sunt cu siguranta definitia unei intalniri romantice reusite.

Obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in vizita facuta Venetiei sunt Canal Grande, piata San Marco, Puntea Suspinelor si insulele Murano si Burano.

City-break in Paris de Valentine’s Day

Paris ofera atatea posibilitati pentru petrecerea timpului liber, punand la dispozitia indragostitilor parcuri pline de verdeata, numeroase sali de cinema, scene de teatru, biblioteci si terase cochete asezate pe marginea drumului. Daca vrei ca vacanta in Paris sa fie de neuitat, merita sa vizitezi turnul Eiffel noaptea cand milioane de luminite aprind impunatoarea constructie. Poti admira frumosul monument de pe pajistea din fata alaturi de jumatatea ta.

Cele mai populare restaurante pentru sarbatorirea Zilei Indragostitilor sunt cele situate in centrul orasului si cele aflate pe malul Senei.

City-break in Roma de Valentine’s Day

Roma, orasul muzeu, care te intampina cu monumente colosale la fiecare colt, este numit deseori “orasul etern” deoarece romanii credeau ca indiferent de razboaiele care se vor petrece in lume, Roma va ramane in picioare triumfatoare. La fel este si  cu iubirea, indiferent de ceea ce se intampla in exterior, aceasta trebuie sa invinga intotdeauna.

Daca nu ai idei pentru Ziua Indragostitilor, in Roma e foarte usor sa gasesti ceva de facut: un picnic in parcul de langa Colosseum, o plimbare romantica cu scuterul sau indeplinirea unei dorinte in fata Fontana di Trevi.

 *Sursa foto: Maria Mylnikova/ Shutterstock.com