30 de ani de servicii Eurolines in Europa

EurolinesAnul acesta se implinesc 30 de ani de la infiintarea Eurolines, cea mai mare organizatie a transportatorilor de persoane din Europa. Inca din anul 1985, Eurolines transporta pasageri cu autocarul pe rute internationale, in prezent oferind curse in peste 600 de destinatii.

Eurolines reuneste un numar de 25 de companii de transport rutier de persoane, recunoscute in Europa pentru calitatea si siguranta oferite clientilor. Printre acestea se numara cele mai vechi si respectate companii europene de transport cu autocarul: Deutsche Touring, National Express, Transdev, ALSA si Veolia Transport. Scopul pentru care aceste companii s-au reunit sub numele Eurolines a fost de a stimula dezvoltarea liniilor internationale si de a crea o retea de servicii regulate de transport cu autocarul.

Cele 600 de destinatii in care opereaza astazi Eurolines includ Norvegia, la nord, Rusia, la est, Maroc, la sud si Portugalia, la vest, reteaua Eurolines oferind conexiuni intre cele mai cunoscute si mai importante orase europene.

Flota Eurolines reuneste peste 500 de autocare moderne si confortabile, care indeplinesc toate normele si reglementarile de securitate nationale si ale Uniunii Europene. Organizatia urmareste sa ofere satisfactie tuturor clientilor sai, practicand tarife low-cost si asigurand confortul si siguranta acestora. In medie, in fiecare an, 3,5 milioane de pasageri din toata Europa aleg sa calatoreasca cu autocarele Eurolines.

In anul 2015 se implinesc, totodata, 20 de ani de cand Grupul Eurolines Romania isi desfasoara activitatea pe piata de transport si turism din Romania. In ultimii 20 de ani, peste 3 milioane de pasageri au calatorit cu autocarele Eurolines, fiind parcursa, in total, o distanta de 164 milioane de kilometri – echivalentul ocolului Pamantului de peste 4000 de ori!

Praga, cu Eurolines (17)