5 Destinatii de Paste cu autocarele Eurolines

Autocarele Eurolines ajung in toate punctele importante ale Europei, iar calatoria va fi rapida si sigura. In plus ai o multime de alte avantaje… Pentru Sarbatorile de Paste 2012, va recomandam cateva dintre cele mai frumoase oras din Europa, pentru un concediu de vis. Iata mai jos care sunt cele 5 destinatii de Paste cu autocarele Eurolines recomandate…

 

Iata avantajele calatoriei cu autocarele Eurolines

 

1. Poti incepe calatoria cu autocarul direct din Romania sau din alta tara. Primul drum il poti face cu avionul, posesorii de Eurolines Pass avand preturi preferentiale la zborurile Tarom.

 

2. Poti economisi dormind in autocar (scaunele se lasa pe spate, sporind gradul de confort)

 

3. Poti apela la noi pentru a-ti recomanda cele mai avantajoase hosteluri, youth-camp-uri sau hoteluri.

 

5 Destinatii de Paste cu autocarele Eurolines

 

1. Amsterdam

 

Amsterdam este un oras cosmopolit, elegant si civilizat. Insa cursele aeriene relativ scumpe il tin la distanta de noi, de multe ori calatorii alegand alte destinatii, unde se ajunge mai… ieftin. Insa acum, nu mai ai niciun motiv sa stai departe de orasul lalelelor. Eurolines iti recomanda o mini vacanta de Paste in Amsterdam, pentru ca primavara este cel mai frumos anotimp in care poti vizita superbul oras, iar autocarul este o varianta sigura si ieftina de a ajunge acolo unde iti doresti.

Citeste mai multe despre Amsterdam!

 

 

2. Berlin

 

Se spune despre Berlin ca este un oras interesant din multe puncte de vedere: este cultural, foarte dezvoltat financiar, are canale si cladiri istorice, restaurante romantice, hoteluri superbe si o viata de noapte vibranta. Autocarele Eurolines te vor duce direct in Berlin, iar tu vei avea parte de o vacanta perfecta de Paste.

Iata ce poti face gratis la Berlin!

 

 

3. Dublin

 

Bere neagra, distractii, peisaje de vis, oameni primitori?! Acum le poti avea pe toate, alegand sa mergi cu autocarele Eurolines intr-o scurta calatorie la Dublin. Daca vrei sa te distrezi in Temple Bar, zona din Dublin mondial recunoscuta pentru barurile si restaurantele sale, atunci fa acum o rezervare!

5 atractii de neratat in Dublin!

 

 

4. Praga

 

Vrei o mini vacanta romantica de Paste? Atunci alege Praga – un oras superb, cu cladiri si stradute de vis, cu poduri si castele, bere excelenta, o bucatarie de invidiat si hoteluri pentru toate portofelele. Autocarele Eurolines te vor duce la Praga rapid, iar concediul tau va fi de neuitat.

Iata cum sa petreci un city break romantic la Praga!

 

 

5. Paris

 

Din pacate, biletele de avion catre Paris se scumpesc pe zi ce trece. Insa tu nu trebuie sa renunti la a vedea orasul luminilor si a petrece o vacanta de Paste aici, pentru ca Eurolines iti pune la dispozitie autocarele sale comode. Vrei sa stai intr-o cafenea roamntica, sa privesti oamenii, sa vizitezi Louvre, sa te plimbi prin cartierele chinezesti si sa faci turul Parisului cu barca pe Sena? Nimic mai simplu: suna si rezerva locuri in autocarele Eurolines!

Iata aici un text despre Paris!

 

 

Iata aici unde mai poti ajunge cu autocarele Eurolines!