5 destinatii potrivite pentru toamna aceasta

munchen

*Sursa foto:  ravjitwanderer/Shutterstock.com

Chiar daca sezonul cald este pe sfarsite, asta nu inseamna ca si vacanta s-a terminat. Echipa Eurolines vine cu 5 propuneri ideale pentru o escapada de toamna. Iata despre ce destinatii este vorba:

1. Dresda

Dresda este un centru industrial, cultural si economic important situat in estul Germaniei. Impresionant datorita arhitecturii si numeroaselor evenimente culturale ce sunt organizate in zona, Dresda este un oras in care nu te vei plictisi.

In timpul bombardamentelor din 1945, peste 75% din centrul istoric al orasului a fost distrus, iar cladirile ramase in picioare au suferit avarii considerabile. Chiar si asa, cladirile care au supravietuit si cele nou construite s-au imbinat perfect si au creat un centru istoric superb care merita vizitat.

Rezerva acum biletul tau catre Dresda pe www.eurolines.ro

2. Munchen

Pe langa frumusetea orasului in sine care poate fi admirata in orice sezon al anului, la sfarsitul lunii septembrie poti lua parte la unul dintre cele mai mari festivaluri europene – festivalul Oktoberfest.

Oktoberfest a devenit deja o traditie pentru germani si pentru turistii din intreaga lume care strabat sute, chiar si mii de kilometri pentru a lua parte la acest festival. Vrei sa il vizitezi si tu anul acesta? Rezerva-ti biletul pe www.eurolines.ro si pregateste-te de cea mai tare petrecere la care ai luat parte vreodata.

3.  Paris

Poate pentru multi turisti, Parisul este o destinatie pe care vor sa o viziteze numai vara sau primavara, insa daca te vei aventura in primele zile ale lunii octombrie vei putea sa vizitezi cele mai frumoase muzee, expozitii si monumente din Paris fara sa platesti in schimb niciun cent.

Similar evenimentului din Romania “Noaptea Muzeelor”, in Paris se organizeaza la inceputul lunii octombrie “Noaptea Alba”, un eveniment cultural care ofera intrarea libera la mai multe obiective turistice si culturale din oras.

Rezerva acum biletul tau catre Paris pe www.eurolines.ro

4. Budapesta

Budapesta a fost declarata in nenumarate randuri una dintre cele mai frumoase capitale europene. Cu o arhitectura splendida si o multime de obiective turistice, Budapesta este destinatia ideala pentru orice anotimp. Fie ca alegi sa o descoperi pe vreme insorita, intr-o zi ploioasa sau in timp ce fulgii de nea se astern linistiti pe strazi, Budapesta te va uimi de fiecare data cu frumusetea si eleganta sa caracteristica.

In plus, daca te hotarasti sa vizitezi capitala Ungariei in perioada imediat urmatoare vei putea participa la mai multe evenimente culturale si festivaluri ce au loc anul acesta.

Rezerva acum biletul tau catre Budapesta pe www.eurolines.ro

5. Milano

Niciodata nu e prea tarziu pentru o escapada in capitala modei. Descopera stradutele fermecate ale orasului italian si lasa-te purtat de val printre sutele de magazine ce au impanzit orasul intr-o vacanta de poveste in Milano.

Viziteaza faimoasa catedrala, bucura-te de atmosfera linistita a parcurilor centrale si nu rata niciun muzeu care iti iese in cale. Daca ai mai mult timp la dispozitie, poti sa dai o fuga pana la Lacul Como si sa te incarci cu energie din acest mic paradis ascuns.

Rezerva acum biletul tau catre Milano pe www.eurolines.ro