7 orasele din Germania in care poti ajunge acum cu Eurolines Romania si FlixBus

bremen

*Sursa foto:  canadastock/Shutterstock.com

Germania este una dintre cele mai bogate tari europene din punct de vedere cultural, istoric si turistic. Cu un teritoriu extins si numeroase zone culturale, Germania reuseste sa creeze un mix interesant care atrage un numar impresionant de turisti in fiecare an. Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa ajungi intr-unul dintre orasele Germaniei, dar n-ai avut niciodata ocazia, acum e sansa ta! Calatoreste cu autocarele verzi in Germania si creeaza-ti noi amintiri alaturi de Eurolines Romania si FlixBus.

Asa cum spuneam la inceput, Germania este una dintre cele mai bogate tari din punct de vedere turistic. Cu orase precum Berlin, Stuttgart, Munchen, Dusseldorf, Koln, Hamburg si Frankfurt, Germania reuseste sa adune anual milioane de turisti din toate colturile lumii. Pe langa frumusetea specifica a acestor asezari, Germania se mandreste cu o serie de evenimente de mare succes precum festivalul Oktoberfest, festivalul Filmului de la Berlin, Bach Fest si Carnavalul Culturilor din Berlin.

Cu toate astea, marile orase nu sunt singurele atractii turistice pentru vizitatori. De curand, din ce in ce mai multi turisti sunt in cautarea unor destinatii noi, mai putin aglomerate in care sa descopere spiritul autentic nemtesc. Daca si tu esti unul dintre ei, iata ce destinatii iti recomandam pentru perioada urmatoare:

Bremen

Bremen este unul dintre cele mai pitoresti, sigure si linistite orase din nordul Germaniei. Situat la doar 130 de kilometri de Hamburg, acest centru cultural important al nemtilor este privit ca un loc de poveste, asemenea celui descris in basmul Fratilor Grimm.

Freiburg

Freiburg este paradisul medieval pe care nu vrei sa il ratezi in urmatoarea ta vacanta. Important centru universitar, Freiburg se mandreste cu un centru medieval superb pe care trebuie neaparat sa il vizitezi ca sa intelegi de ce este atat de apreciat.

Lubeck

Lubeck este singurul oras din nordul tarii care inca are un centru medieval intact. Desi a fost victima mai multor bombardamente in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, centrul vechi al orasului a fost reconstruit unde daunele erau mult prea mari si reconditionat pe alocuri. Panorama orasului este dominata de cele sapte turnuri ale bisericilor construite in stil gotic, care sunt totodata si unele dintre cele mai importante obiective turistice din Lubeck.

Mainz

La fel ca oraselele mai sus mentionate, Mainz este cunoscut datorita centrului istoric si a pietelor superbe din inima acestuia. In centrul orasului troneaza Marktbrunnen, o fantana superba construita in stilul renascentist.

Memmingen

Memmingen este un oras mai putin cunoscut din regiunea Bavaria care are un important rol economic pentru regiunea din care face parte. Din punct de vedere turistic, Memmingen este spectaculos datorita canalelor superbe ce strabat centrul orasului.

Schonau am Konigssee

Schonau am Konigssee este locul in care orice turist care se afla in cautarea relaxarii ar trebui sa ajunga. Cu peisaje splendide, asemanatoare celor din Elvetia, municipalitatea Schonau am Konigssee este unul dintre cele mai pitoresti locuri din sudul tarii.

Trier

Trier este un orasel german situat in vestul tarii, in apropiere de granita cu Luxemburg. Fosta asezare romana se mandreste cu o serie de constructii de pe vremea marelui imperiu. Majoritatea au fost reconditionate si conservate astfel incat ele pot fi admirate si in zilele noastre.

Daca macar unul dintre oraselele de mai sus te-au facut sa te gandesti la o noua vacanta, te invitam sa ne faci o vizita uneia dintre agentiile noastre sau website-urilor  www.flixbus.ro si www.eurolines.ro pentru a-ti rezerva un bilet catre noua destinatie. Descopera Europa cu Eurolines Romania si FlixBus!