Cardul ISIC – 15% reducere la biletele de autocar Eurolines

ISIC RomaniaPerioada in care esti elev/student este probabil cea mai frumoasa din viata: ai parte de distractie, nu trebuie sa iti faci griji pentru ziua de maine, poti calatori unde vrei si cat vrei fara a fi presat de timp, etc. Singura problema ar fi lipsa banilor. Insa, cu trecerea timpului lucrurile se schimba putin si realizezi ca banii incep sa vina, dar nu mai ai timpul necesar pentru a vizita toate locurile pe care le doresti. De aceea, noi iti recomandam sa profiti la maxim de faptul ca esti tanar, sa calatoresti cat mai des si sa descoperi noi locuri.

Cu ajutorul cardului ISIC ai reducere 15% pentru destinatiile Eurolines. Iata ce inseamna cardul ISIC:

ISIC a fost creat in 1953 la initiativa Uniunii Studentilor Norvegieni si Olandezi, iar in primul an de la aparitie au fost emise 56.000 de legitimatii, numarul crescand pana la 333.000 dupa primii 5 ani. In zilele noastre, ISIC este prezent si emis in peste 135 de tari, la nivel global fiind peste 5 milioane de tineri posesori de carduri ISIC.

– este singura legitimatie oficiala care atesta statutul de student la nivel global;

– este util pentru cei care pleaca in vacanta, la studii in strainatate sau prin programul Work and Travel;

– ofera acces la peste 126.000 de reduceri in peste 135 de tari;

– proiectul este sustinut de UNESCO si UE;

– sunt 5 milioane de utilizatori la nivel global.

In plus, pe langa reducerea de 15% pentru biletele de autocar Eurolines, persoanele care detin acest card beneficiaza de reduceri in cele mai diverse domenii: fast food, cafenele, librarii, firme de imbracaminte / incaltaminte, etc.

Mai multe informatii despre cardurile ISIC puteti obtine de la ISIC Romania din Bucuresti: Str. Domnita Anastasia, nr 10, sector 5 – telefon: 021 311 16 73. Puteti comanda cardul de aici.

*Sursa foto: ISIC Romania