Cehia cauta lucratori in domeniul auto!

mecanic auto

Esti in cautarea unui loc de munca in strainatate? Esti pasionat de masini si detii o calificare in domeniul auto? Cehia cauta mecanici si electricieni auto pentru orasul Praga.

Situatia in Cehia in ceea ce priveste piata muncii difera de la o regiune la alta. Cea mai mica rata a somajului se gaseste in regiunile Plzen, Hradec si in orasul Praga. Capitala tarii constituie un loc privilegiat in materie de investitii straine si oportunitati de munca. Cele mai dezvoltate si cautate domenii de catre investitori sunt imobiliarele si turismul. Fiind una dintre cele mai vizitate capitale europene, Praga se bucura in acest sens de notorietate in randul turistilor, dar si in randul posibililor investitori.

Desi imobiliarele si turismul sunt punctele forte ale economiei orasului, antreprenorii din Praga nu neglijeaza si celelalte domenii. An de an muncitorii din alte state ale Uniunii Europene vin in Cehia sa lucreze datorita salariilor relativ mari in comparatie cu pretul chiriilor, alimentelor si serviciilor. Drept dovada, in Cehia exista grupuri insemnate de polonezi si slovaci care au ales sa vina la munca in Cehia. Comunitatile de romani sunt prezente in orasele mari precum Praga, Pilsen si Ostrava.

Locuri de munca disponibile in Cehia

Daca esti in cautarea unui loc de munca in domeniul auto si Cehia este printre tarile in care ti-ai dori sa ajungi, atunci aceasta este oportunitatea ta. Pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca sunt publicate doua anunturi referitoare la locurile de munca disponibile in Cehia.

Descriere job – Electrician/mecanic auto

Numar de locuri disponibile: 5

Oras: Praga

Durata contract: 1 an

Cerinte: Calificare electrician sau mecanic auto

Responsabilitati: Reparatie si intretinere autobuze

Salariu: 1000 EURO net/luna (= 27500 CZK)

Alte beneficii: 

  • se pune la dispozitie curs invatare a limbii ceha
  • bonuri de masa (in cazul in care angajatul nu are dreptul la rambursarea cheltuielilor de deplasare)
  • 22 zile concediu de odihna

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul ANOFM.

*Sursa foto: Minerva Studio/Shutterstock.com

Ti-ai gasit job, dar nu stii cu ce o sa pleci in Cehia? Autocarele Eurolines iti stau la dispozitie! Rezerva biletul catre Praga cu 7 zile in avans si beneficiezi de o reducere de 20%.