City break cu autocarul in 3 destinatii romantice!

Inceputul toamnei este perioada perfecta pentru un city break, pentru o scurta relaxare, inainte de venirea frigului. Pentru a beneficia la maxim de avantajele descoperirii unor noi orase, noi iti propunem o scurta vacanta, un drum spectaculos cu autocarul, cazare in cele mai frumoase locatii si aventuri de neuitat. Tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi un loc si sa iti iei cu tine camera foto… Iata mai jos propunerile noastre…

City break cu autocarul in 3 destinatii romantice!

In primul rand, inainte de a-ti prezenta orsele de poveste in care te invitam, trebuie sa precizez ca toate cele 3 city break-uri cu autocarul sunt la pretul imbatabil de 99 de euro! Este un pret atractiv pentru o vacanta scurta si incarcata de emotii pozitive!

1. Budapesta

Budapesta este un oras incredibil de romantic si de curat, cu alei superbe, cu poduri si castele seducatoare. Orasul de pe Dunare te asteapta cu vreme superba, dar si cu baruri si restaurante unde poti gusta bunatatile locale. In plus, o cina pe un vaporas care aluneca la apus pe Dunare te va fascina cu siguranta!

Iata ce sa nu ratezi intr-un city break petrecut la Budapesta:

– O plimbare cu funicularul din Piata Adam Clark pana in varful Dealului Gellert, situat la 140 metri deasupra fluviului.

– renumita este strada Vaci Vaci, unde pasionatii de cumparaturi gasesc o diversitate de magazine care le vor intrece asteptarile.

– Un spectacol la Opera de Stat sau o croaziera pe Dunare.

– Hotelul Gellert, o minunata constructie Art Nouveau ridicata intre 1912-1918. Hotelul profita din plin de apele termale din zona, ape al caror efect a fost descoperit inca din secolul al XIII-lea de catre regele Andrei al II-lea, care a construit aici un spital pentru a preveni o epidemie de ciuma.

– Bisericuta in stanca a calugarilor carmeliti, redeschisa la 27 august 1989.

– Memorialul Gellert, cel mai de admirat monument al acestei zone.

– Basilica Matei Corvin si Bastionul Pescarilor, situate pe Dealul Gellert.

– Impozantul Palat Regal, datand din sec. al XIII-lea.

– cafenelele elegante si restaurantele vintage de pe malul Dunarii.

2. Praga

Praga – orasul indragostitilor – este Capitala Republicii Cehe si este situata in NV-ul tarii, pe raul Vltava. Praga este unul dintre cele mai romantice si mai frumoase orase din Europa, cu diverse atractii culturale, castele, poduri si piete pitoresti. Un city break in Praga poate fi costisitor, insa daca vei tine cont de ofertele noastre, vei avea o vacanta de vis, din toate punctele de vedere…

Centrul istoric al orasului Praga este inclus pe lista UNESCO World Heritage din 1992 si este de o frumusete fara seaman. Cartierul evreiesc, Podul Charles sau Castelul Praga te asteapta sa le vizitezi!

10 Atractii turistice in Praga pe care sa nu le ratezi intr-un city break:

1. Castelul Praga si Catedrala St. Vitus, care adaposteste bijuteriile coroanei

2. Catedrala Saint Nicholas – cea mai frumoasa cladire baroc

3. centrul vechi al orasului si Ceasul Astronomic

4. Muzeul Artelor Decorative si Sinagoga Spaniola

5. Piata Wenceslas Square

6. Teatrul National si Muzeul national, dar si Dancing House

7. Castelul Vyšehrad si Metronomul

8. Aquapalace Praha – cel mai mare parc acvatic din Europa Centrala

9. Petrínská rozhledna – un turn de observatie pe dealul Petrin, care ne aduce aminte de Eiffel.

10. pitorescul Pod Charles

Centrul vechi al orasului si nu numai este plin de baruri si restaurante care servesc bucate gustoase si o bere excelenta. Restaurantul Allegro este cel mai bun din Praga! Iti recomandam sa incerci carnaciorii de bere, snitelele, gulasul si preparatele pe baza de carne. Viata de noapte in Praga este vibranta si plina de culoare.

3. Ljubljana

Ljubljana este capitala Sloveniei si cel mai mare oras din tara, cu peste 270.000 de locuitori. De-a lungul istoriei a fost un oras aflat la rascruce intre culturile slave, germanice si latine, s-a dezvoltat armonios in ultimii ani si este un important centru cultural, industrial si stiintific al Europei. Simbolul orasului Ljubljana este dragonul, care sugereaza putere, curaj si maretie. Acesta domina orasul de pe cel mai inalt turn al Castelului Ljubljana si de pe celebrul pod Dragon Bridge, considerat unul dintre cele mai frumoase construite in Europa Centrala si de Est.

Obiective turistice in Ljubljana, pe care sa nu le ratezi intr-un city break:

Cladirile baroc, bisericile superbe, stradutele pietruite si parcurile sunt motive suficiente ca sa vizitezi acest oras. Insa iata ce iti recomandam noi sa vezi intr-un city break in Ljubljana:

– mergi in Prešeren Square, probabil cel mai popular loc de intalnire a localnicilor
– viziteaza Castelul Ljubljana, un palat medieval aflat pe und eal care domina centrul orasului, cu o fortareata care dateaza din secolul al 12-lea. Aici gasesti expozitii si evenimente culturale, iar un funicular “leaga” castelul de censtrul orasului
– plimba-te pe Podul Dragonului, construit in stil Art Nouveau
– mergi agale si fa poze in Centrul Vechi, alcatuit din trei piete: Mestni trg, Stari trg si Gornji trg si construit in anul 1584
– mergi in Piata Centrala pentru a observa oamenii si turistii
– relaxeaza-te in Parcul Tivoli
– una dintre atractiile turistice este si Triple Bridges – cele trei poduri din centrul orasului
– viziteaza Catedrala St. Nicolas, construita in stil baroc in 1701
– fa o plimbare pe raul Ljubljanka
– stai pe treptele Bisericii Franciscane, locul unde se aduna turistii din lumea intreaga
– mergi in piata de suveniruri deschisa duminica in apropierea celor trei poduri
– viziteaza Universitatea din Ljubljana, construita de un arhitec austriac in stil renascentist
– iesi la un pahar de bere in barul Salon, aflat in apropiere de centru
– viziteaza cele mai bune baruri din oras, ca: Che Bar sau Skeleton Bar

In Ljubljana vei gasi o multime de mall-uri, magazine si piete unde iti vei putea face cumparaturile, la preturi excelente. Printre acestea se numara: BTC City (cel mai mare mall), Central Market, Emporium (“depozit” imens de haine), Zara Shop, Big Bang Music, Muller, High Street Fashion, Krasevka (magazin de suveniruri).

Orice oras ai alege dintre aceste 3 frumoase destintii, vei avea parte de o vacanta romantica, de o escapada relaxanta, plina de surprize. Poti vizita orasele, poti sa te plimbi si sa bei o cafea minunata admirand localnicii sau poti merge la spectacole si evenimente. Iata mai jos ofertele noastre:

 

City Break Autocar
– de la 99 € Praga
– de la 99 € Budapesta
– de la 119 € Ljubljana
– de la 185 € Venetia