City break in Budapesta! Oferte imbatabile in luna martie.

Budapesta este una dintre cele mai elegante si seducatoare capitale europene. Orasul aflat atat de aproape de noi, te va fascina. In Budapesta milioane de turisti anual viziteaza castelele, restaurantele si hotelurile elegante, muzeele, monumentele si parcurile. Noi iti propunem o escapada romantica in Budapesta, in martie, cand numarul turistilor nu este chiar atat de mare, astfel incat sa te bucuri de o experienta fantastica. Fa o croaziera pe Dunare si ia o cina tarzie pe unul dintre vaporase. Viziteaza bisericile baroc si impozantul Palat Regal. Fa o plimbare cu funicularul din Piata Adam Clark pana in varful Dealului Gellert, situat la 140 metri deasupra fluviului. Viziteaza Basilica Matei Corvin si Bastionul Pescarilor, situate pe Dealul Gellert. Orice ai alege sa faci in Budapesta, chiar si doar sa te plimbi pe strazile orasului, nu te va dezamagi! Iata mai jos cateva oferte imbatabile pentru luna martie…

City break in Budapesta! Oferte imbatabile in luna martie.

 

1. City Break cu autocarul la Budapesta – Hotel Leonardo 4*

 

Localizare: la cateva minute de centrul orasului.

 

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 15/11/2012 – 31/03/2013

 

Oferta include: transport autocar Eurolines, 4 nopti cazare, de persoana, in camera dubla standard, mic dejun, taxa locala, acces gratuity la fitness si sauna, internet wireless

 

Tarif: 109 euro/persoana/sejur.
Perioada: 15.01.-31.03.2013.

 

Detalii si rezervari aici!

 

2. City Break Budapesta – Hotel Belvedere 4*

 

Localizare: in partea centrala a orasului, langa Castelul Buda si in apropiere de Insula Margitsziget.

 

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 15/01/2013 – 28/03/2013

 

Oferta include: 4 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, transport autocar, taxa locala, acces internet, acces piscina si sauna.

 

Tarif: 99 euro/persoana/sejur.
Plecare din orasul tau.

 

Detalii si rezervari aici!

 

3. City break la Budapesta – Hotel Erzsebet City Center 3*

 

Localizare: Hotelul este situat ultracentral in Budapesta, oferind un raport excelent calitate-pret. Primul hotel amplasat in acest loc a fost deschis in 1872, si a fost numit Erzsebet dupa Imparateasa Austriei si Regina a Ungariei. Renovarea completa ca hotelului s-a definitivat in 2002.

 

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 15/01/2013 – 31/03/2013

 

Oferta include: 4 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, transport autocar, taxa locala, acces internet, acces fitness si sauna.

 

Tarif: 109 euro/persoana/sejur.
Plecare din orasul tau.

 

Detalii si rezervari aici!