Concurs: 20 de premii pentru 20 de ani de Eurolines!

Concurs ERO

Update! Castigatorii concursului ii puteti afla din articolul urmator: http://bit.ly/1Jq7S7r

Vara aceasta, Eurolines Group implineste 20 de ani de activitate pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie, in perioada 29 iulie – 16 august, va invitam sa participati la un concurs online, unde aveti sansa sa castigati premii perfecte pentru concediul de vara: geanta termoizolanta, ceas subacvatic, selfie stick, ochelari de soare.

Cum puteti participa la concurs?

Fotografiati-va in autocarele Eurolines, singuri sau cu prietenii cu care calatoriti, si trimiteti-ne fotografia printr-un mesaj pe pagina de Facebook Eurolines Romania sau pe adresa de e-mail concurs@eurolines.ro

Ce puteti castiga?

5 genti termoizolante – pentru 6 doze, cu izolatie din folie de aluminiu. Material netesut la exterior. Dimensiuni: 19,5 x 14 x 14 cm. 

5 ceasuri subacvatice – Ceas digital SLAZENGER, model Bradford, model sport, design exclusivist, otel/ silicon/ textil, rezistent la apa, afisaj timp in ore, minute si secunde, alarma, cronometru, data, lumina EL Light.

5 Selfie stick-uri – Monopied din otel inoxidabil, telescopic, portabil, cu maner din cauciuc si suport mobil universal.

5 perechi de Ochelari de soare – Ochelari de soare Mitchell, impachetati in cutie de cadou Elevate. Sunt protejati de o husa din imitatie de piele. Lentile polarizate, categorie filtru solar: 3, protectie UV 400.

collage final ERO (1)

Premiile vor putea fi ridicate de catre castigatori din toate agentiile Eurolines si TUI TravelCenter din Romania.

Cum intrati in concurs?

Doar doi pasi va despart de cele 20 de premii!

  1. Realizati o fotografie cu autocarele Eurolines sau in autocarele noastre. Poate fi orice fel de fotografie (de exemplu: voi in autocarele noastre, un selfie langa autocar, etc.)
  2. Trimiteti fotografia printr-un mesaj pe pagina de Facebook Eurolines Romania sau prin email la adresa concurs@eurolines.ro

Concursul se va desfasura in perioada 29 iulie – 16 august si vor fi oferite prin tragere la sorti 5 genti termoizolante, 5 ceasuri subacvatice, 5 selfie stick-uri, 5 perechi de ochelari de soare. Castigatorii vor fi alesi prin intermediul site-ului random.org, iar rezultatul va fi afisat pe 19 august pe pagina de Facebook Eurolines.

Mult succes!