CONCURS: Castiga un kit de calatorie sau o vacanta in Praga cu Eurolines

praga-foto-volkova-natalia

*Sursa foto: volkova natalia / Shutterstock.com

Echipa Eurolines ti-a pregatit un concurs care te premiaza cu un kit de calatorie si sansa de a castiga o vacanta pentru doi in captivanta capitala a Cehiei, Praga.

UPDATE: Am atins pragul celor 1.000 de persoane inscrise. Persoanele care au castigat un kit de calatorie au fost anuntate prin e-mail. Asteptam in continuare inscrierile voastre pentru a intra automat in cursa marelui premiu: un city break in Praga pentru doua persoane. 

Cine nu vrea sa-si petreaca vacanta intr-una din cele mai frumoase capitale din Europa? Praga este un oras extraordinar, un mix de comori culturale, istorice si artistice. Arhitectura sa incredibila, mostenita in cei peste 1000 de ani de istorie, te face sa zici WOW de fiecare data cand descoperi orasul. Un city break in Praga poate fi urmatoare ta calatorie. Trebuie doar sa participi la concursul nostru!

Cum se desfasoara concursul?

Este foarte simplu! Completeaza chestionarul de mai jos, pana pe 22 decembrie 2016, si intri in concurs.

Drept rasplata, premiem primii 1.000 de inscrisi cu un kit de calatorie Eurolines si sansa de a intra in cursa pentru marele premiu: un city break pentru doua persoane, la Praga.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Ce premii poti castiga?

Primele 1.0000 de persoane care completeaza chestionarul vor fi premiate cu un kit de calatorie Eurolines. Kit-ul de calatorie este format din: perna de calatorie, masca de ochi, dopuri de urechi, sapun, servetele umede, periuta si pasta de dinti sau pieptan, servetele pentru curatat incaltamintea, servetele umede, periuta si pasta pentru dinti, sapun, dopuri urechi, masca ochi.

  • Acesta va putea fi ridicat din cele 21 de agentii Eurolines prezente in tara (lista completa este disponibila aici), incepand cu data de 19 decembrie 2016.
  • Nu trebuie sa ne anuntati in prelabil. Completati chestionarul si mergeti sa va ridicati kit-ul, incepand cu data de 12 decembrie 2016.
  • Nu va puteti inscrie de doua ori in concurs si nu puteti ridica mai multe kit-uri cadou.
  • Kit-urile pot fi ridicate doar de cel care a completat chestionarul, in baza unui act de identitate.

Chiar daca cele 1.000 de kit-uri au fost oferite, te mai poti inscrie in concurs pentru city-break-ul de doua persoane in Praga!

La finalul perioadei de concurs, vom extrage si un mare castigator, care se va bucura de un city break la Praga, pentru doua persoane. Castigatorul va fi ales prin extragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org. Acesta va fi anuntat pe pagina de Facebook – Eurolines Romania, in data de 23 decembrie 2016.

Calatoria in Praga va putea fi efectuata in perioada 15.01 – 31.03.2017. Sejurul include 3 nopti de cazare la un hotel de 3*, mic dejun si transport cu autocarul.

Mult succes!