Concurs de Craciun TUI TravelCenter & Eurolines

Alege vacanta de Craciun preferata si intra in cursa pentru cele 3 invitatii duble la Gala Craciunului Vienez din data de 22 decembrie 2011.

In aceasta luna se implinesc 10 ani de cand sarbatoarea Craciunului se celebreaza si in Romania pe ritmul inconfundabil al muzicii clasice vieneze in cadrul unei productii artistice desavarsite, “Craciun Vienez”.

 

Astfel, tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa adaugi un comentariu in care sa ne spui ce oferta de Craciun ai alege de pe TUI TravelCenter si sa lasi un link catre aceasta.

 

Daca tii foarte mult sa mergi, convinge-ti partenerul / partenera sa intre in concurs.

 

Pot participa toti prietenii Eurolines si TUI TravelCenter de pe Facebook.

 

Vezi aici regulamentul complet al campaniei.

 

Cum castigi? Nimic mai simplu!

 

1. Devii fan al paginilor de Facebook Eurolines Romania si TUI TravelCenter.

 

2. Alegi oferta care iti place.

 

3. Adauga un comentariu aici si spune-ne ce oferta ti-a placut cel mai mult!

 

Concursul se desfasoara in perioada 08.12.2011 – 19.12.2011.

 

La concurs poate participa orice persoana fizica, cu cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, ce detine un cont de Facebook si este fan al celor doua pagini anterior mentionate.

 

Premiile se acorda prin tragere la sorti efectuata prin intermediul Random.org la data incheierii concursului – 20.12.2011. Castigatorii vor fi contactati prin intermediul mesageriei interne Facebook, iar lista castigatorilor va fi facuta publica pe cele doua pagini de facebook si pe siteul tui-travelcenter.ro.

 

S.C. Touring Europabus Romania S.R.L. va acorda 3 premii a cate 2 bilete (invitatii duble) la “Gala Craciun Vienez 10 ani” din data de 22 decembrie 2011. Valoarea totala a premiilor este de 1500 lei.

 

Premiile castigate vor putea fi ridicate de la sediul ales S.C. Touring Europabus Romania S.R.L. din Strada Reinvierii nr. 3-5, sector 2, Bucuresti.

 

Mult succes!