Concurs Eurolines&TUI TravelCenter

Iti doresti o vacanta de vis la mare? Hmm… cine n-ar vrea sa-si petreaca vacanta pe o plaja superba, la un hotel elegant, intr-o statiune de lux?! Turcia este o tara extraordinara, care le are pe toate: traditii, istorie, munti, mare, resorturi de 5 stele, plaje cu nisip fin. O vacanta in Turcia este acum mult mai usor de realizat. TUI TravelCenter a lansat produsul Charter Turcia – o varianta sigura si eleganta de a avea concediul mult visat. Mai mult, noi punem la bataie 10 vouchere-cadou in valoare de 100 euro, pentru ca visul tau sa se indeplineasca! Citeste mai mult…

 

Momentul in care este lansat produsul charter marca TUI cu destinatia Turcia este cel mai bun pentru a-ti oferi tie, client exigent si obisnuit cu vacante de calitate, un pachet sigur si garantat. Din 2012 TUI va contribui la ridicarea gradului de satisfactie a turistului din Romania. Este primul pas catre universul “WORLD of TUI” al carui obiectiv – acela de a asterne un zambet pe fata fiecarui client – vine mai aproape de turistii romani. Iata aici detalii despre Charter Turcia!

 

TUI TravelCenter te invita la concurs!

 

Punem la bataie 10 vouchere-cadou in valoare de 100 euro pentru a putea fi folosite la cumpararea oricarui pachet din oferta “Charter TURCIA” marca TUI pentru achizitiile facute pana la 30.04.2012, cu plata intergrala.

 

Pana la aceasta data sunt valabile si ofertele de Early Booking, cu reduceri de pana la 25%.

 

Cum castigi? Nimic mai simplu:

  • Ne placi pe Facebook
  • Te abonezi la newsletter pentru a primi cele mai bune oferte si pentru a te anunta pe 5 aprilie daca ai castigat.

 

Pentru a te abona si a participa la Concursul TUI TravelCenter, intra aici!

 

Noi iti garantam ca impreuna cu Eurolines & Tui Travel Center vacantele tale vor fi minunate, sigure si pline de zambete!