Cu cartela Vodafone, vorbesti nelimitat cu rudele din Spania si Italia

Oferta VodafoneItalia si Spania sunt probabil unele dintre cele mai vizitate tari de catre romani, aici aflandu-se si cele mai mari comunitati de romani din afara tarii. Pentru cei aflati in aceste doua tari, Vodafone a lansat o oferta mai mult decat interesanta care vine in ajutorul acestora, totul pentru ca relatiile cu cei de acasa sa fie mai stranse.

Astfel, cei care se afla in aceasta perioada in una din cele doua tari pot vorbi nelimitat cu cei de acasa, retelele Vodafone Romania, Vodafone Italia si Vodafone Spania actionand ca o singura retea. Tot ce trebuie utilizatorii sa faca este sa activeze extraoptiuni de minim 5 euro si pot vorbi nelimitat cu rudele sau prietenii din Italia si Spania.

Oferta “Nelimitat Vodafone Italia si Spania” include apeluri gratuite catre numere preferate internationale din Vodafone Italia sau Vodafone Spania. Pentru a vorbi cu cei dragi, trebuie sa inregistrati fiecare numar cu care doriti sa vorbiti nelimitat. Aveti la dispozitie: MyVodafone, *100#, *222 sau SMS la 2800. Va puteti seta pana la 10 numere preferate si le puteti modifica oricand in limita a 10 modificari pe luna.

In plus, daca activati o extraoptiune de minim 8 euro va puteti bucura de o experienta video completa, avand acces nelimitat, timp de doua luni, la peste 2000 de ore de filme si seriale, cu aplicatia HBO GO.

Bine de stiut:

– numarul preferat trebuie sa fie in formatul international (incepand cu 0039 pentru Italia si 0034 pentru Spania)

– daca unul din numerele preferate din Italia sau Spania paraseste reteaua Vodafone, veti fi anuntati printr-un SMS. In acel moment, Vodafone Romania va scoate acel numar din lista dumneavoastra de numere preferate, dar veti putea vorbi in continuare cu acel numar din minutele internationale incluse in oferta activa

– oferta este valabila pana la data de 31 august 2015

– oferta este valabila doar national, nu puteti folosi din minutele nelimitate cat sunteti plecat in afara tarii

Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Extraopțiuni-Vodafone-România