Cum poti cumpara un bilet de autocar pe site-ul Eurolines?

Autocar EurolinesTe-ai hotarat sa calatoresti cu Eurolines si nu stii cum sa rezervi un bilet de autocar? Nimic mai simplu! Trebuie sa intri pe site-ul Eurolines iar in partea stanga ai un chenar albastru pe care scrie “Rezerva online”.

Rezerva bilete pe Eurolines 1

De aici trebuie sa alegi orasul de unde doresti sa pleci, tara si orasul de destinatie, perioada de calatorie si numarul de persoane. De asemenea, tot aici trebuie sa precizezi daca doresti un bilet dus-intors sau doar dus. Dupa aceea apesi pe “Vezi preturile”.

Rezerva bilete pe Eurolines 2

Acum ai ajuns la “Pasul 1”. Aici ai trecute informatii despre orasul din care pleci si detalii despre orele in care ajungi la destinatie (plus retur in cazul in care ai bifat o cursa dus-intors, daca mai sunt locuri libere). Tot aici poti verifica cate kg de bagaje ai incluse gratuit in pretul biletului. In cazul de fata, noi am simulat rezervarea/achitarea unei curse Bucuresti – Praga cu plecare pe data de 17 octombrie si intoarcerea pe data de 20 octombrie.

Rezerva bilete pe Eurolines 3

La “Pasul 2” gasesti informatii despre pret si metoda de plata (card de debit sau credit, numerar, transfer bancar). Atentie! In cazul in care doresti ca plata sa se faca prin transfer bancar este necesar sa confirmi plata cu cel putin 24 de ore inainte de plecarea cursei.

Rezerva bilete pe Eurolines 4

“Pasul 3” presupune completarea datelor personale – nume, prenume, CNP, etc. Ultimul pas presupune sa confirmi comanda si sa iti dai acceptul pentru cumpararea biletelor.

Rezerva bilete pe Eurolines 5

Tot procesul nu dureaza mai mult de 5 minute. In plus, poti opta pentru achizitionarea de locuri in primele randuri ale autocarului (in acest caz trebuie sa platesti suplimentar 5 euro/sens). Mai multe detalii despre cum poti achizitiona bilete gasesti pe www.eurolines.ro, pe pagina de Facebook Eurolines Romania sau poti suna la numerele de telefon: 0733 102 768 sau 021 316 77 82.