Eurolines Group iti ofera autocare si microbuze de inchiriat la tarife avantajoase

Organizezi un eveniment si vrei sa ai parte de transport la cea mai inalta calitate? Ei bine, Eurolines Group iti pune la dispozitie autocare, miniautocare sau microbuze, in functie de nevoile tale.

Poti conta pe punctualitatea, profesionalismul si seriozitatea noastra, deoarece stim care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat pentru un transport de calitate. Avem soferi cu experienta, angajati permanent in cadrul companiei, autocare dotate cu lumini individuale si lampi pentru citit, dar si sistem audio cu mp3, stick USB si statie cu microfon.

Inchiriere autocare

Indiferent de ocazie, gasim solutia potrivita pentru transport cu autocarul, atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

Autocarele noastre:

  • Scania Beulas, cu 57 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic, conexiune WiFi pe teritoriul tarii, prize cu alimentare 220V, spatiu bagaje cala, sistem propriu de entertainment, cafetiera, frigider si vending machine cu bauturi, sandwich-uri si dulciuri.
  • Scania Irizar, cu 20 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic, conexiune WiFi pe teritoriul tarii, prize cu alimentare 220V, spatiu bagaje exterior si toaleta. Autocarele de acest tip se preteaza perfect sedintelor din timpul calatoriei, fiind prevazut cu o mini-sala de sedinte, dotata cu tot echipamentul necesar: masa de discutii, canapele si plasma.
  • Scania Hispano, cu 57 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic, conexiune WiFi pe teritoriul tarii, prize cu alimentare 220V, spatiu exterior bagaje. Autocarele de acest tip se bucura de un confort sporit, cu scaune rabatabile si sistem lombar si centuri de siguranta, sistem propriu de entertainment cu sistem audio mp3, plasma si statie cu microfon, dar si frigider si toaleta.
  • Mercedes Tourismo, cu 48 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic, conexiune WiFi pe teritoriul tarii, spatiu bagaje exterior, scaune rabatabile si sistem lombar, plasme, masuta, cotiera si centuri de siguranta. Autocarele prezinta sistem propriu de entertainment, frigder si toaleta.
  • Mercedes/MAN, cu 48 sau 55 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic, conexiune WiFi pe teritoriul tarii, spatiu bagaje exterior, scaune rabatabile si sistem lombar, plasme, masuta, cotiera si centuri de siguranta, sistem propriu de entertainment cu TV si microfon, frigider si toaleta.

Inchiriere miniautocare

Potrivite pentru grupuri medii de persoane, miniautocarele au avantajul fiabilitatii si se preteaza oricarui tip de ocazie:

Miniautocarele noastre:

  • MAN/BMC/ISUZU, cu 30-32 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic si spatiu bagaje exterior. Sunt alegerea perfecta pentru grupuri de pana la 32 de persoane si se preteaza oricarui tip de activitate, ruta sau eveniment. Scaunele sunt rabatabile, au cotiera si centuri de siguranta. Prezinta sistem propriu de entertainment cu sistem audio MP3, plasma si statie cu microfon.

Inchiriere Microbuze

Sunt perfecte pentru grupurile mici de prieteni, colegi de serviciu, teambuilding-uri restranse de maximum 19 persoane.

Microbuzele noastre:

  • Mercedes Sprinter, cu 19 sau 22 de locuri pe scaune, aer conditionat climatronic si portbagaj. Scaunele sunt rabatabile, au cotiera si centuri de siguranta. Autoturismele prezinta sistem audio cu mp3 si statie cu microfon.
  • Mercedes Vito – Viano, cu 6-8 locuri pe scaune, aer conditionat climatronic si portbagaj. Acest tip de transport este destinat grupurilor foarte mici de prieteni, familiilor, serviciilor de transfer. La bord vei putea gasi centuri de siguranta si sistem audio mp3.

Daca ai nevoie de ajutor sau vrei sa inchiriezi un mijloc de transport, consultantii nostri vor veni cu solutia potrivita.

Contacteaza-ne la 0724 224 232 sau operational@eurolines.ro

Mai multe informatii gasiti pe autocarulmeu.ro.