Eurolines te duce in aceasta vara in capitala distractiei, la festivalul UNTOLD

UntoldDaca vrei sa mergi anul acesta intr-un loc in care sa te distrezi la maxim inseamna ca locul tau este la Cluj-Napoca, mai exact la Festivalul UNTOLD. Uita de petrecerile din cluburile din oras sau cele de la mare, la Untold te vei distra alaturi de aproape 300.000 de tineri dornici de distractie.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti iei liber in perioada 4-7 august 2016, sa faci rost de cazare in Cluj-Napoca si sa te asiguri ca ai cumparat abonamentul pentru cele 4 zile de distractie. De transport ne ocupam noi.

In acest an, Eurolines impreuna cu TUI TravelCenter sunt partenerii oficiali de transport la UNTOLD, iar cu noi distractia incepe inca de la plecarea spre Cluj-Napoca. Pentru a-ti oferi o calatorie de neuitat, am cautat cele mai bune variante de a ajunge in “capitala” distractiei si am pus la cale super experiente care incep inca de la plecarea de acasa.

Avem pentru tine doua tipuri de transferuri catre Cluj-Napoca / UNTOLD: cu autocarele Eurolines sau cu avionul, in functie de ce preferi.

  1. Economiseste bani si mergi la UNTOLD cu autocarele Eurolines

Daca ai visat vreodata sa mergi intr-un autocar plin de tineri, inseamna ca aceasta este ocazia ideala. In plus economisesti bani la transport iar petrecerea in stilul UNTOLD incepe din autocar.

Autocarele Eurolines pleaca spre Cluj-Napoca din 6 orase: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Baia Mare. Pretul biletelor difera in functie de orasul de plecare, de la 130 lei (Baia Mare) si pot ajunge pana la 250 lei (Constanta). Din Bucuresti, o cursa dus-intors costa 200 lei/persoana.

Tarif: de la 130 lei/persoana/dus-intors. –>Link: http://bit.ly/28RZn8x

  1. Relaxeaza-te si mergi la UNTOLD cu avionul

Cu avionul ajungi la Cluj-Napoca intr-o ora si astfel nu vei mai avea batai de cap din cauza timpului petrecut pe drum. Zborul este unul charter si va fi operat cu un Boeing 737, cu o capacitate de aproximativ 140 de locuri. Si aici ti-am pregatit multe suprize la bord, pentru a intra in spiritul de festival.

Plecarea are loc in data de 4 august, ora 00:10 (in noaptea dintre 3 si 4 august) iar intoarcerea este programata pentru 9 august, 02:10 (noaptea dintre 8 si 9 august).

Tarif: 300 euro/persoana/dus-intors cu plecare din Bucuresti. ->Link: http://bit.ly/28S9wDF