In autocarele FlixBus poti rezerva scaunul de langa tine pentru confort extra

33689052_1783847505008856_8362747559529152512_n

Te asteapta un drum lung cu autocarul? Vesti bune! Din luna august, clientii FlixBus pot rezerva si scaunul vecin pentru  mai mult spatiu. Astfel, clientii se pot asigura ca scaunul de langa va ramane liber. Rezervarea scaunului vecin este disponibila in agentiile Eurolines din toata tara: http://bit.ly/2McCkJL

Iata ce ar trebui sa stii despre aceasta noua facilitate:

Cum fac rezervarea?

Pentru a va rezerva scaunul adiacent, va asteptam in agentiile Eurolines sau TUI TravelCenter din toata tara, doar sa mentionati ca va doriti ca scaunul de langa dumneavoastra sa fie liber.

Mai pot lua pe cineva cu mine pe scaunul vecin?

Scaunul liber de langa dumneavoastra nu reprezinta un bilet separat. Daca rezervati scaunului invecinat nu puteti lua alta persoana cu dumneavoastra.

Cat ma va costa scaunul vecin?

Pretul pentru scaunul vecin este dinamic si poate varia in functie de gradul de ocupare al autocarului, astfel ca pretul scaunului extra depinde si de pretul biletului disponibil.

Atentie: Scaunul gol poate fi, de asemenea, mai scump decat biletul in sine, in cazul in care categoria de pret corespunzatoare biletului  este rezervata in totalitate. Astfel, daca autocarul este aglomerat si-ti doresti mai mult spatiu pentru tine, este posibil sa platesti mai mult.

Pentru mai multe informatii si rezervarea locului adiacent, te asteptam in agentiile Eurolines si TUI TravelCenter din toata tara!