Informații despre EurolinesPass

Autocar EurolinesCu totii visam la un Euro trip care sa ne ofere momente de distractie si relaxare, in care sa  vedem cat mai multe tari. Daca pana acum ceva timp o astfel de experienta putea sa coste si cateva mii de euro, din fericire acum exista EurolinesPass, o solutie inedita prin care oricine poate sa vada Europa, fara a cheltui o avere si fara a cauta mereu noi solutii de transport.

Ce este EurolinesPass?

Este un bilet de autobuz special care iti permite sa calatoresti intre foarte multe de orase europene, fara niciun fel de restrictie, timp de 15 sau 30 de zile. Este o solutie flexibila care iti da libertatea sa iti faci itinerariul din mers si sa te bucuri din plin de vacanta.

EurolinesPass este o solutie destinata atat tinerilor, cat si celor mai putini tineri, care au un buget redus sau care pur si simplu vor sa simta din plin aventura.

Functionarea Pass-ului este cat se poate de simpla:

– Il cumperi;

– Alegi numarul de zile in care vrei sa calatoresti;

– Pleci la drum si opresti in cele mai placute destinatii de pe intregul continent.

Care sunt cele 41 de orase pe care le poti vizita?

Pass-ul de la Eurolines iti permite sa vizitezi o multime de tari si orase si sa cunosti diverse culturi. In principiu, poti vizita aproape toate capitalele si orasele mari, cu o puternica istorie in spate si cu zeci de obiective ce merita luate in considerare. Poti ajunge in Paris, Praga, Viena, Londra, Amsterdam, Budapeste si multe alte orase. Lista completa este prezenta pe site-ul Eurolines.ro si iti permite sa iti faci un itinerariu perfect.

Reguli si informatii utile despre EurolinesPass

Evident, EurolinesPass implica si o serie de reguli, pe care este bine sa le cunosti inainte de a pleca la drum. De asemenea, sunt multe informatii care te pot ajuta sa ai o vacanta perfecta.

Informatii utile despre Pass:

– Este valabil pentru o singura persoana. Posesorul trebuie sa il valideze trecand numarul pasaportului si semnatura, dupa care se poate bucura din plin de el. Pass-ul nu este nici rambursabil, nici transmisibil.

– Poate fi folosit pentru maxim doua calatorii catre acelasi oras.

– In pretul Eurolinespass sunt incluse si taxele de drum si de ferryboat, acolo unde este cazul.

– In cazul in care este utilizat abuziv, pass-ul poate sa fie confiscat.

Ce trebuie sa faci daca esti utilizatorul unui EurolinesPass?

– Daca ai decis sa achizitionezi un pass, este bine sa rezervi fiecare calatorie cu cel putin 48 de ore inainte. In cazul in care calatoria are loc in sezon, rezervarea trebuie sa se faca cu cel putin 5 zile inainte, in conditiile in care autocarele sunt destul de aglomerate. Locul in autocar si serviciile sunt garantate doar in momentul in care rezervarea este facuta si este confirmata.

– Asigura-te ca ai la indemana pasaportul sau o carte de identitate si ca documentul este valid. In caz contrar, responsabilitatea unor refuzuri de a intra in anumite tari pica asupra ta.

– Citeste cu mare atentie termenii si conditiile impuse de Eurolines;

– Achizitioneaza o asigurare de calatorie. Este foarte important sa ai la indemana o asigurare de calatorie, deoarece spitalizarea este destul de costisitoare, oricare ar fi tara unde suferi o accidentare. Chiar si un deget rupt poate sa insemne costuri de cateva mii de euro, care nu se justifica in conditiile in care pretul unei asigurari este de doar cateva zeci de lei.

Tot ce mai ai de facut este sa iti iei prietenii si sa pleci in una dintre cele mai frumoase calatorii din viata.