Luna iunie vine cu super oferte: 3 destinatii din Bulgaria de la 1 euro

shutterstock_1011873535

Daca iti era dor concediu, tine cont ca din  14 iunie avem 3 destinatii din Bulgaria in care poti ajunge de la doar 1 euro, si anume: Burgas, Varna si Sunny Beach! Plecarile sunt zilnice, au loc doar din Bucuresti, insa locurile sunt limitate, si sunt valabile doar in aceasta luna. Iata ce ar trebui sa vizitezi in fiecare dintre aceste 3 destinatii avantajoase:

 

Burgas

Burgas este una dintre cele mai apreciate destinatii de pe litoralul bulgaresc. Dupa ce ai petrecut cateva ore plimbandu-te de-a lungul gradinilor de langa plaja, vei intelege de ce este Burgas atat de iubit. Relaxeaza-te pe plaja si rasfoieste cateva reviste. Clateste-ti privirea de-a lungul vitrinelor de la magazinele din centrului orasului. Priveste apusul de langa farul ce dainuie de peste o suta de ani si gusta din pestele proaspat de la taverne.

In plus, Festivalul Nisipului este in toi in luna iunie. Acest festival anual tine toata vara, an de an, pana la sfarsitul lunii septembrie. In fiecare an, mai multi artisti se aduna si construiesc figurine din nisip, iar acestea au diferite teme.

Sunny Beach

Nu se poate sa vorbim de Sunny Beach fara sa mentionam faptul ca este una dintre principalele destinatii de pe coasta Marii Negre, unde distractia este mereu in toi. Deosebit de atractiva in randul tinerilor petrecareti care doresc sa se relaxeze dupa examene, viata din Sunny Beach este accesibila. Daca vrei sa incerci viata de noapte, viziteaza barurile de pe plaja si vei intalni de toate: petreceri cu spuma, lumini fosforescente si toate genurile muzicale!

Varna

Am ajuns si la Varna. Ce poti vedea aici? Ai auzit de fantanile muzicale? Poti fredona melodia favorita alaturi de fantanile ce canta si lumineaza in culorile curcubeului. Fantanile sunt situate la o aruncatura de bat de Teatru si de Opera si constituie un punct de atractie foarte indragit atat de cei mari, cat si de cei mici.

Varna are acces direct la plaja, cu o tranzitie lina de la orasul agitat, prin gradina linistita, pana la coasta de nisip, cu o selectie atenta de baruri pe plaja. Aici, poti petrece o zi intreaga la soare, ascultand valurile marii cu un cocktail in masa sau, poti veni dupa lasarea serii sa petreci alaturi de prietenii tai. In timpul verii, DJ-ii invitati fac noptile sa fie memorabile, iar petrecerile tin pana in zori.

Daca doresti sa vezi un loc mai retras in Varna, iti recomandam o plaja naturala, cum ar fi Fichoza.

Acum ca ti-am prezentat  pe scurt cele 3 destinatii din Bulgaria spre care avem super oferte, ramane sa te hotarasti pe care dintre ele doresti sa le vizitezi.

Conditiile ofertelor:

Preturile biletelor sunt valabile pe un singur sens.

Ofertele sunt disponibile doar in luna iunie.

Perioada de calatorie este doar in luna iunie.

Pretul biletului nu include taxa de rezervare.

Pentru rezervari si informatii suplimentare, te invitam pe www.eurolines.ro, sau in agentiile Eurolines si TUI TravelCenter din Romania.