Mergi la EURO 2016 cu Eurolines

Mergi la Euro 2016 cu Eurolines, foto PHOTOCREO Michal BednarekDoar cateva saptamani ne mai despart de Campionatul European de fotbal si participarea echipei nationale a Romaniei la acest turneu este un adevarat eveniment. Editia din acest an, a 15-a din istoria Campionatului European, este speciala pentru romani: echipa nationala ia parte la deschiderea campionatului si joaca impotriva tarii gazda, Franta.

Pe durata campionatului, Romania va disputa cel putin trei meciuri in Franta (noi speram ca tricolorii sa ii faca fericiti pe toti romanii si sa se califice mai departe), iar primul are loc in data de 10 iunie de la ora 22:00, ora Romaniei. Meciul cu Franta va avea loc in Paris, pe stadionul Stade de France.

Programul Romaniei la EURO 2016:

Romania face parte din grupa A si va juca impotriva urmatoarelor tari:

Franta – Romania: 10 iunie, ora 22:00 (Stade de France, Paris)

Romania – Elvetia: 15 iunie, ora 19:00 (Parc des Princes, Paris)

Romania – Albania: 19 iunie, ora 22:00 (Stade de Lyon, Lyon)

Informatii despre biletele pentru meciuri puteti gasi aici.

Programul complet al meciurilor din cadrul Euro 2016 il puteti gasi aici.

Pentru a ajunge sa vezi live Campionatul European de fotbal te poti folosi de serviciile Eurolines, in acest fel bifezi si acel road trip mult visat cu “baietii”. Autocarele Eurolines ajung in aproape toate orasele in care se disputa meciuri, asadar aceasta poate fi vacanta ideala pentru orice microbist.

Spre exemplu, daca vrei doar sa vezi meciul de deschidere iti recomandam sa pleci din Romania in data de 8 iunie si sa te intorci pe 11 iunie. Plecarea din Bucuresti este programata pentru data de 8 iunie, ora 5:00, iar sosirea in Paris este pe 9 iunie, ora 18:15. La retur autocarul pleaca din Paris la ora 7:30 si va ajunge in Bucuresti a doua zi la ora 22:30.

Pentru rezervari si informatii suplimentare privind biletele de autocar catre Franta, va invitam pe www.eurolines.ro

 *Sursa foto: PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock.com