O saptamana in Italia!

Italia este una dintre cele mai frumoase tari din lume pentru ca are tot: munti, mare, orase moderne, sate traditionale, campuri nesfarsite, gastronomie uluitoare, hoteluri elegante, resorturi de lux, plaje de poveste, biserici si arhitectura unice in lume. O saptamana in Italia de Paste este exact vacanta pe care o asteptai de mult! Noi iti propunem o aventura pe taramul magic al italienilor, o escapada romantica prin Venetia, Verona si Padova. Totul pe indelete, pentru a descoperi secretele acestei zone care iti taie respiratia! Iata detalii…

O saptamana in Italia!

 

Program itinerariu

 

ZIUA 1 – luni, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la VIENA, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).Cazare in  zona Venetia – Padova.

 

ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena romana. In Padova – vizita Catedrala Sf. Anton. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). In Venetia se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto.  Cazare in zona Venetia – Padova.

 

ZIUA 4 (mic dejun) Deplasare cu autocarul si trenuletul( aprox. 3 €) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul la Murano si Burano.   Cazare in zona Venetia-Padova.

 

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la POSTOJNA – vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Liubliana (popas o ora) si pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).  Cazare in Budapesta.

 

ZIUA 6 – sambata (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

Oferta include: 5 nopti cazare in camera dubla  standard, mic dejun, transport autocar, taxe stradale si parcari, sevicii ghid insotitor.

 

Perioada:  06.05-11.05.2013.
Plecare din Bucuresti si din tara.

 

Tarifele incep de la 270 de euro/ persoana!

 

Durata: 6 zile
Perioada valabilitate: 06/05/2013 – 11/05/2013
Transport: Autocar

 

Nu sunt incluse in oferta:
– Biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pentru acestea;
– Asigurare medicala;
– Alte facilitati decat cele mentionate.
Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
Recomandarile noastre: Asigurare complexa de calatorie.

 

Daca vei alege sa petreci o saptamana in Italia de Paste, vei avea cu siguranta una dintre cele mai frumoase si mai relaxante vacante din viata ta!

 

Detalii si rezervari aici!