O veste buna pentru romanii din UK: cursa Romania – Londra a fost extinsa pana la Liverpool

Liverpool 2, foto SilvanBachmann

© Gordon Bell / Shutterstock.com

In primavara anului trecut Eurolines a introdus in grila sa de destinatii o cursa suplimentara spre una dintre cele mai indragite si spectaculoase capitale europene, Londra. Astazi, avem placerea sa va anuntam extinderea liniei de autocar Romania – Londra pana in orasul Liverpool.

Cursa are statii intermediare in orasele Luton, Northampton, Birmingham, Newcastle si Manchester si are doua plecari saptamanale din Romania, in fiecare zi de miercuri si vineri.

Pret special: 79 euro/dus

Daca lucrati in Liverpool si vreti sa va vizitati familia din tara sau, dimpotriva, daca vreti sa calatoriti din Romania in Liverpool, atunci avem o veste foarte buna pentru voi. Cadou de inaugurare va oferim posibilitatea de a va rezerva biletul de autocar la pretul promotional de 79 euro/dus (nu se mai adauga niciun fel de taxa). Aceasta promotie este valabila pentru un numar limitat de locuri, permanent, mai putin in perioadele 1 iulie – 30 septembrie si 15 decembrie – 15 ianuarie.

In pretul biletului aveti incluse pana la 45 kg/pasager, asa incat puteti duce celor dragi multe cadouri si bunatati.

Ce puteti vizita in Liverpool?

Catedrala din Liverpool are o lungime de 189 de metri si o inaltime de 100 de metri, fiind una dintre cele mai lungi si inalte catedrale din lume. Catedrala este deschisa zilnic in intervalul 8:00 – 18:00, iar slujbele au loc in fiecare zi a saptamanii la ora 8:30.Catedrala din Liverpool, foto Mohamad Danou

© Mohamad Danou / Shutterstock.com

O vizita in acest oras este incompleta fara a vedea stadionul echipei Liverpool, Anfield. Daca sunteti norocosi poate prindeti bilet la un meci si cantati alaturi de ceilalti spectatori celebrul imn “You’ll never walk alone”.Stadionul Liverpool, foto mrmichaelangelo

© mrmichaelangelo / Shutterstock.com

Pentru rezervari si informatii suplimentare, va invitam pe www.eurolines.ro