Peste 100 de locuri de munca in strainatate te asteapta! Afla care sunt criteriile de selectie si salariile!

asistenta medicala-job

*Sursa foto: michaeljung/Shutterstock.com

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca scoate la concurs peste 100 de locuri de munca in strainatate, in tari precum Germania, Irlanda, Cehia, Marea Britanie, Italia, Spania, Beligia sau Norvegia. Afla de mai jos care sunt domeniile disponibile,  criteriile de selectie si salariul pe care angajatorii il ofera.

Din ce in ce mai multi romani aleg sa munceasca in strainatate, atrasi de conditiile mai bune de munca, de nivelul de trai mai ridicat decat in tara si de salariile pe masura. Indiferent de domeniul in care isi doresc sa activeze, cei mai multi dintre romanii care ajung in strainatate sustin ca sunt multumiti de alegerea facuta.

ANOFM scoate la concurs peste 100 de locuri de munca, in diferite locatii ale Europei. Iata cateva exemple:

Germania cauta soferi

Germania este in cautarea unui sofer de camion, care sa lucreze pentru o firma de logistica. Printre cerintele impuse la angajare se afla permisul de conducere categoria C sau CE, licenta ADR si cunoasterea limbii germane la un nivel conversational. Salariul oferit este de 1700 euro brut/luna pentru 5 zile pe saptamana, in intervalul orar 06.00 – 15.00.

Daca preferi zonele mai friguroase, o companie din Norvegia angajaza un sofer pentru cel mai mare carnaval organizat in tara. Contractul este pe o perioada determinata de 3 luni, insa angajatorii norvegienii ofera tot sprijinul pentru obtinerea actelor necesare desfasurarii unei activitati in tara nordica. Cerintele pe care jobul le impune sunt: permis de conducere categoria CE cu o experienta de minimum 5-7 ani si una dintre urmatoarele calificari – electrician, sudor, zugrav, mecanic de camioane, inginer IT, sofer de macara sau bucatar. Salariul este de aproximativ 1767 euro/brut, la care se adauga transportul pe teritoriul Norvegiei si hrana care sunt asigurate de angajator.

Afla mai multe detalii pe http://eures.anofm.ro/

Germania cauta angajati in domeniul IT

Germania este in cautarea a trei persoane care sa lucreze pe posturile de informatician, dezvoltator software si programator jocuri. Pentru toate cele trei posturi salariul este negociabil in functie de experienta si abilitatile candidatului. Candidatul ideal trebuie sa aiba studiile finalizate, cunostinte foarte bune in domeniu, cunostinte foarte bune de limba engleza si nivel conversational in limba germana. Contractul oferit este permanent si cu norma intreaga in toate cele trei cazuri.

Afla mai multe detalii pe http://eures.anofm.ro/

Marea Britanie cauta asistenti medicali

Daca te impaci bine cu limba engleza si vremea ploioasa atunci poti lua in considerare un loc de munca in Marea Britanie. Se cauta 10 asistenti medicali care au cel putin 6 luni experienta in domeniu si studiile finalizate. Se ofera un salariu de 15-29 lire brut pe ora in functie de perioada si ziua saptamanii.

Afla mai multe detalii pe http://eures.anofm.ro/

Ai gasit cel putin un loc de munca ce pare potrivit pentru tine? Autocarele Eurolines te poarta catre jobul visurilor tale. Consulta pe www.eurolines.ro lista de destinatii si rezerva-ti acum bilet catre una dintre locatiile in care ajung autocarele Eurolines.