Petrece 1 decembrie pe Coasta de Azur! Bucura-te de o super experienta alaturi de autocarele FlixBus

menton-coasta de azur

*Sursa foto:  Boris Stroujko/Shutterstock.com

Mai este doar o luna pana la mini-vacanta de Sfantul Andrei si 1 decembrie in care te poti relaxa timp de 4 zile in orice colt de lume doresti. Noi, echipa FlixBus, suntem aici pentru a te ajuta sa te hotarasti asupra unei destinatii inedite care sa marcheze un sfarsit de noiembrie satisfacator si un inceput de decembrie promitator.

Daca nu stii inca unde ai putea sa petreci vacanta primita in dar de Ziua Nationala iti recomandam sa iti indrepti atentia catre zone mai insorite ale Europei, cum ar fi sudul Frantei. Descopera Riviera Franceza, o zona splendida in care te poti bucura de plaje superbe si orase de poveste, alaturi de FlixBus.

Riviera Franceza, sau Coasta de Azur, este una dintre cele mai razvnite destinatii din Franta. Raiul milionarilor europeni, Riviera Franceza este adesea comparata cu Emiratele Arabe sau Las Vegas datorita opulentei pe care locuitorii sai o manifesta. Masini de colectie, iahturi de lux sau case extravagante sunt doar cateva dintre “obiectivele turistice” care te asteapta in aceasta regiune superba.

Nisa, orasul cu cele mai frumoase plaje

Desi decembrie nu este cea mai potrivita luna pentru plaja, ar fi pacat sa nu dai o fuga pana la malul marii si sa te plimbi pe promenadele amenajate in preajma plajelor aurii. Apa cristalina si valurile linistite te vor ajuta sa te relaxezi si te vor incarca cu suficienta energie pentru urmatoarea perioada. De-a lungul coastei vei descoperi si unele dintre cele mai importante obiective turistice, precum  Palais de la Mediterranee, Villa Massena si Cours Saleya.

nisa-coasta de azur

*Sursa foto:  Fishman64/Shutterstock.com

Seara, cand se apropie ora apusului, da o fuga pana la Colline du Chateau locul de unde poti admira cea mai frumoasa priveliste din Nisa. Plaja, marea, soarele si palmierii creaza un spectacol inedit, special dedicat tie.

A doua zi de dimineata, profita de numarul impresionant de muzee si descopera istoria locala si obiectele de arta valoroase ce se afla in salile muzeelor din Nisa. Dupa ce afli mai multe despre partea culturala a Frantei, iti recomandam sa vizitezi un resturant traditional si sa incerci orice preparat pe baza de peste sau fructe de mare. Iti garantam ca n-ai sa regreti niciun moment.

Si daca toate astea nu sunt de ajuns, poti oricand sa faci o vizita de o zi fabulosului Saint-Tropez sau opulentului Monaco. Nimic nu iti sta in cale, mai ales ca orasele anterior mentionate se afla la 20 si respectiv 100 de kilometri de Nisa.

Cum ajungi in Nisa?

Drumul pana la Nisa va fi asigurat de autocarele FlixBus. Tot ce trebuie tu sa faci este sa iti rezervi un bilet pe www.flixbus.ro sau intr-una dintre agentiilor noastre.