Rezerva-ti biletul de intoarcere printr-un singur apel telefonic

160608-Flyer_Eurolines_oferta_retur_facebook postAi plecat cu Eurolines in Europa si iti doresti sa te intorci acasa? Suna-ne la numarul 0040.21.316.36.61, iar noi iti rezervam cursa de retur si, in plus, biletul il poti achita la autocar, iar atunci vei primi si biletul fizic. Astfel, rezervarea returului se afla doar la un telefon distanta, fara alte batai de cap.

Tie iti ramane doar sa ne suni, sa iti pregatesti bagajul si sa te bucuri de calatorie.

Cu peste 20 de ani de experienta, echipa Eurolines iti va raspunde rapid la orice sesizare sau nelamurire.

Ajungem zilnic in peste 400 de destinatii

Te gandesti cum poti profita de serviciile noastre? Avem pregatite peste 50 de autocare care sa te duca in toate colturile Europei! Ajungem zilnic in peste 400 de destinatii din Germania, Ungaria, Italia, Franta, Elvetia, Belgia, Olanda, Cehia. Cu siguranta avem in portofoliu o destinatie pe care iti doresti sa o vizitezi, iar in ceea ce priveste bagajul nu trebuie sa iti faci griji! Poti avea la tine pana la 60 kg de bagaj gratuit, in functie de destinatie.

Beneficiile autocarelor Eurolines

Autocarele Eurolines ajung in cele mai mari orase europene, iar multumita conditiilor si orarelor de calatorie vei beneficia de o experienta placuta, fara stres.

  • Autocarele Eurolines sunt dotate cu sisteme de aer conditionat, a caror functionare este verificata in mod regulat.
  • Majoritatea autocarelor sunt dotate cu prize pentru incarcarea telefoanelor, tabletelor, laptopurilor.
  • Pe teritoriul Romaniei, vei beneficia de acces gratuit la internet Wireless.
  • Pentru internet in afara Romaniei, poti achizitiona de la soferi vouchere cu coduri de acces.
  • Autocarele noastre dispun de grup sanitar, iar o parte dintre ele dispun si de automate de cafea, ceai si racoritoare si sistem audio-video.