Roaming pe zi de la Vodafone – informatii utile

Optiunea Roaming pe zi de la VodafoneOptiunea suplimentara Roaming pe zi de la Vodafone este destinata special celor care calatoresc in afara granitelor Romaniei. Cu ajutorul acestei optiuni puteti folosi si din strainatate netul si minutele disponibile acasa.

Pentru a putea utiliza Roaming pe zi trebuie sa va asigurati ca aveti activat serviciul Roaming, in caz contrar acesta trebuie activat cu cel putin o zi inainte de a pleca din tara. Cat timp sunteti in Romania nu se plateste nicio taxa suplimentara pentru activare.

Extraoptiunea este valabila in 46 de tari din Zona Principala, respective Zona Extinsa:

– zona principala: UE (Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria) si alte tari: Albania, Elvetia, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Turcia.

– zona extinsa: Africa de Sud, Australia, Egipt, Ghana, Hong Kong, India, Japonia, Malaezia, Noua Zeelanda, Qatar, Singapore, SUA (inclusiv Hawaii).

Tarife extraoptiune Roaming pe zi:

Daca aveti unul dintre abonamentele RED, cu oferta promotionala Vodafone Roaming pe Zi primiti un pachet special de minute/SMS-uri si trafic de internet cu 3 euro/zi sau 6 euro/zi, in functie de destinatie.

Daca aveti orice alt abonament Vodafone, in afara de RED, cu aceasta oferta promotionala aveti acces la minutele,SMS-urile si traficul de internet incluse in abonament, totul in schimbul a 3,99 euro/zi sau 8 euro/zi, in functie de destinatie.

Mai multe informatii puteti gasi aici.