Romance in Europe!

Daca anul acesta iti doresti sa ai parte de o vacanta romantica si seducatoare intr-un oras superb din Europa, specialistii Eurolines iti recomanda cateva locatii de poveste, special alese pentru tine. Acum este mult mai usor sa ajungi unde ai visat dintotdeauna, datorita autocarelor Eurolines si a seoferilor experimentati, care cunosc foarte bine continentul. Preturile sunt excelente, iar vacanta ta poate sa inceapa imediat! Iata care sunt cele mai romantice destinatii unde ajung autocarele Eurolines…

Romance in Europe!

 

 

1. Bordeaux

 

Bordeaux este un oras din sud-vestul Frantei, prefectura departamentului Gironde si capitala regiunii Aquitania. Orasul este traversat de fluviul Garonne. Centrul istoric vechi al orasului Bordeaux a fost inscris in anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Frumusetea peisajelor din Bordeaux te vor inspira cu siguranta!

 

2. Budapesta

 

Budapesta este una dintre cele mai romantice capitale ale Europei si, in plus, este foarte aproape de noi. Ar putea fi alegerea perfecta pentru tine, datorita castelelor, podurilor superbe, a restaurantelor elegante si a plimbarilor seducatoare pe Dunare.

 

3. Florenta

 

Florenta se afla in inima Toscanei si este un oras fascinant, incarcat de cultura, de muzee si atractii turistice. Hotelurile sunt chic si boeme, iar o vacanta aici va insemna enorm pentru relatia ta!

 

4. Strasbourg

 

Strasbourg este un oras din Franta, elegant si romantic, aflat pe malul fluviului Rin. Muzeele celebre, pietele cochete, bisericile si palatele te vor incanta.

 

5. Lille

 

Lille se afla in nordul Frantei si este un oras bogat in cultura si cu o gastronomie de top. Aici vei putea degusta bunatati variate si vinuri nobile si vei intalni localnici primitori.

 

6. Venetia

 

O vacanta romantica in Venetia nu este de refuzat. Chiar daca este un oras mai scump si mai aglomerat decat multe altele din Europa, Venetia te va surprinde cu alei pierdute, pe care le poti descoperi daca te abati putin din centrul orasului.

 

7. Marseille

 

Cel mai mare port al Frantei, la Marea Mediterana, Marseille se afla in Provance, intr-o zona deosebit de frumoasa. Are plaje strajuite de palmieri, cladiri superbe si patiserii incredibile.

 

8. Paris

 

Chiar daca este un oras foarte aglomerat, poti sa te distrezi pe cinste in Paris, urmand localnicii si nu turistii. Stai la o terasa cu un pahar de vin in fata, plimba-te prin cartierele mai putin celebre si mananca in cartierul chinezesc.

 

9. Viena

 

Viena este un oras maret si impresionant. Eleganta, civilizata si boema, metropola te asteapta cu parcuri superbe, castele desprinse din povesti si plimbari in caleasca, la ceas de seara.

 

10. Milano

 

Milano nu este doar orasul modei si al magazinelor de designeri. Aici poti manca o pizza delicioasa intr-un cartier marginas, poti sa faci picnic in parcuri si poti vizita bisericile marete ale Italiei.