Super oferte la bilete de autocar catre Europa in septembrie, de la doar 22.99 euro/sens

shutterstock_768128938

*Sursa foto: TTstudio/Shutterstock.com

Toamna aduce super oferte la bilete de autocar! Fie ca pleci in la munca, in concediu sau in vizita la familie, toata luna septembrie poti profia de preturi incepand de la 22.99 euro/sens. Iti vom prezenta mai jos cele mai bune oferte ale lunii impreuna cu cateva sfaturi  pentru fiecare destinatie in parte:

Budapesta, Ungaria – de la 22.99 euro

Budapesta este un oras plin de surprize, cu centrul vechi plin de viata, parcuri spatioase, arhitectura spectaculoasa, mancare delicioasa si spa-uri care te invita la rasfat. Aici, nu te poti plictisi: relaxeaza-te o zi intreaga la faimosul Spa Széchenyi. Nu vei regreta!

Viena, Austria – de la 39.99 euro

Ai auzit de statuia de aur a lui Johann Strauss din Stadtpark, Viena? Este probabil cel mai popular loc de fotografiat, alaturi de Palatul Schonbrunn. Traditia este, de asemenea, inradacinata in artizanat. Tinerii designeri si producatori de moda gasesc noi abordari la targurile de moda, cum ar fi Blickfang sau Modepalast! Toamna aceasta cu siguranta vei gasi unul din aceste targuri deschise!

Praga, Cehia – de la 44.99 euro

Praga a fost considerat unul dintre cele mai frumoase orase din lume, inca din Evul Mediu. Cuvinte precum “auriu”, “orasul celor o suta de spire”, “coroana lumii” au fost atribuite Pragai, oras situat chiar in inima Europei.  Cum iti poate intra in gratii acest oras? Plimba-te prin centrul istoric, inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO!

Munchen, Germania – de la 55.99 euro

Munchen este situat la marginea raului Isar, in nordul Alpilor Bavarezi. Este orasul care ghideaza oamenii catre acesti munti impresionanti cu minunatele sale forme de relief, sporturi de iarna, castele si localitati pitoresti. Desi este al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg, Munchen este, probabil, cel mai vizitat oras din aceasta tara, atragand milioane de turisti pe toata durata anului, in special de Oktoberfest si de Craciun.

Cateva sfaturi Eurolines:

Cand te urci in autocar poti prezenta biletul nu doar printat, ci si in forma sa electronica (un fisier PDF sau cod QR pe smartphone).

Daca vei calatori impreuna cu copilul mai mic de 3 ani nu uita sa iei cu tine scaunul special pentru copii. (Copiii intre 0 si 3 ani pot fi transportati numai in scaune pentru copii).

Incepand cu luna august, ai posibilitatea rezervarii locului de langa tine, pentru ca tu sa te poti bucura de mai mult spatiu si confort, pe toata durata calatoriei. Rezervarea locului invecinat nu reprezinta un bilet de calatorie in sine si nici nu da dreptul titularului de a lua o alta persoana cu el.

Despre intarzieri ale autocarului vei fi informat prin SMS sau mesaje Push la numarul de mobil indicat in rezervare.

Pentru bilete cumparate din agentiile Eurolines Romania/TUI TravelCenter:

Poti schimba sau anula rezervarea ta fara penalizare, cu pana la 15 minute inainte de ora de plecare inscrisa pe biletul de calatorie.

Baterie descarcata?

Toate autocarele sunt dotate cu prize, pe care le gasesti fie lateral pe scaun, fie sub scaun.

*Preturile prezentate mai jos sunt pe un singur sens, cu plecare din Bucuresti. Asadar, acestea pot varia.