Top 10 atractii in Frankfurt

Frankfurt reprezinta pentru multi turisti un punct de transfer dinspre Europa spre alte zone ale lumii. Insa in acest oras exista mult mai multe de vazut decat Frankfurt International Airport… Frankfurt-ul este capitala financiara a Germaniei si datorita asezarii sale pe raul Main, este deseori numit “Main-hattan”. Fiind o metropola extrem de dezvoltata, Frankfurt-ul are cu ce se lauda: arta, shopping de cea mai inalta clasa, arhitectura de top si multe altele. In plus, poti ajunge foarte usor in Frankfurt cu autocarele Eurolines, la care iti poti face rezevarea pe site sau direct pe Facebook. Iata ce poti face in Frankfurt intr-o scurta vacanta…

 

Top 10 atractii in Frankfurt

 

1. The Main Tower este cel mai inalt turn din Frankfurt deschis publicului. Un lift rapid te va purta pe o platforma, de unde vei putea avea superbul oras german la picioare. Aici poti lua si o cina romantica.

 

2. The Goethe House – Frankfurt este locul nasterii celui mai important scriitor german, Johann Wolfgang von Goethe. Viziteaza acest muzeu special!

 

3. Tavernele din Sachsenhausen – distreaza-te in numeroasele baruri din aest cartier, unde bautura recomandata de localnici este “Apfelwein” – un cidru de mere slab alcolizat, produs chiar aici.

 

4. Viziteaza R̦merberg Рcentrul istoric al Frankfurt-ului, unde isi are sediul primaria orasului, ce dateaza din anul 1405. Cartierul este absolut minunat!

 

5. Biserica Paulskirche a fost construita in perioada 1789-1833 si a fost locul unde s-a ales parlamentul German in anul 1848. Aici au loc diverse evenimente si expozitii.

 

6. Museumsufer – fa o plimbare de-a lungul raului Main si vei vedea cele mai frumoase si interesante muzee din Germania: German Film Museum, Stadel Museum si multe altele. Tot aici vei gasi si o piata superba de suveniruri.

 

7. Viziteaza cel mai mare muzeu de istorie naturala din Germania: Senckenberg, cu mii de expozitii si evenimente – este si unul dintre cele mai mari din Europa!

 

8. Mergi la shopping pe Zeil. Numita si “The Fifth Avenue of Germany”, aceasta zona ofera totul: de la buticuri chia, la magazine internationale si pana la mall-ul de 10 etaje – Zeil Galerie.

 

9. Viziteaza Muzeul de Arta Moderna, numit de localnici “felia de tort” a Frankfurt-ului, datorita formei sale unice.

 

10. Nu poti merge in Frakfurt si sa nu vizitezi Palmengarten, una dintre cele mai frumaose gradini botanice din Europa!

 

Petrece un city break in Frankfurt si vei avea parte de o vacanta relaxanta, eleganta si plina de surprize placute!