Top 7: Destinatii de city break pentru iarna 2013-2014!

generala3Daca te gandesti deja la vacanta de iarna sau la o escapada romantica de weekend, noi iti recomandam cateva destinatii de top, unde sa-ti petreci zilele libere si unde autocarele Eurolines te vor purta in siguranta si iti vor oferi vacanta de vis.

Iata mai jos care sunt destinatiile de city break ale acestei ierni…

Top 7: Destinatii de city break pentru iarna 2013-2014!

1. Venetia – iti recomandam sa mergi in Venetia in orice anotimp si vei avea parte de un spectacol unic de culoare si lumini. Este un oras romantic prin definitie si hotelurile sunt foarte frumoase!

Iata aici mai multe informatii despre Venetia!

2. Amsterdam – daca nu ai vizitat inca minunata Capitala a Olandei, iti recomandam sa iti rezervi un loc in autocarele Eurolines. In Amsterdam vei avea parte de o vacanta incitanta, plina de surprize si vei intalni o multime de oameni prietenosi si civilizati.

Iata aici cum sa petreci un weekend in Amsterdam!

3. Barcelona – orasul lui Gaudi te asteapta! Viziteaza monumentele de arta de aici, mergi la shopping, plimba-te pe Rambla si experimenteaza bucataria spaniola. Ia-ti acum un loc in autocarele Eurolines!

Citeste aici mai multe despre un city break la Barcelona!

4. Budapesta – pentru aceasta iarna iti recomandam orasul de pe Dunare, civilizata si eleganta capitala a Ungariei. Podurile, palatele si crozierele pe fluviu din Budapesta sunt in topul multor calatori.

5. Viena – pentru iubitorii de arta si cultura, de civilizatie si eleganta, Viena este destinatia perfecta. Rezerva-ti acum un loc in autocarele Eurolines pentru iarna 2013-2014.

Citeste aici mai multe detalii despre pietele de Craciun din Europa!

6. Paris – ce poate fi mai frumos decat o escapada seducatoare in “orasul luminilor”?! Daca vrei sa-i faci o surpriza placuta partenerului, invita-l in aceasta iarna la Paris si rezerva de acum locuri in autocarele Eurolines!

Iata cateva obiective… culinare in Paris!

7. Dublin – centrul cultural al Irlandei te intampina cu voie buna si multe distractii. Bea o bere neagra intr-un pub din Temple Bar, viziteaza cetatile medievale, parcurile si muzeele din Dublin. Rezerva-ti acum un loc in autocarele Eurolines!

 

Eurolines Romania iti recomanda:

Poti incepe calatoria cu autocarul direct din Romania sau din alta tara. Primul drum il poti face cu avionul, posesorii de Eurolines Pass avand preturi preferentiale la zborurile Tarom.

 

Optiunile de cazare sunt multiple:

– poti economisi dormind in autocar (scaunele se lasa pe spate, sporind gradul de confort)
– poti apela la noi pentru a-ti recomanda cele mai avantajoase hosteluri, youth-camp-uri sau hoteluri.

Ia-ti prietenii si hai!