Trimite celor dragi pachetul de Craciun cu Eurolines

Autocare EurolinesCraciunul este o sarbatoare care se petrece in familie, in care cei dragi isi impart daruri, iar membrii familiei se aduna in jurul unei mese imbelsugate, cu mancaruri traditionale, in caldura propriei case. Cu toate acestea, exista si cazuri in care, din cauza serviciului, cei care lucreaza in afara tarii nu pot ajunge acasa in perioada sarbatorilor. Pentru a le aduce si lor o bucurie, am implementat, in cadrul Eurolines, si un serviciu de coletarie. Asadar, poti trimitem celor dragi aflati departe de casa diferite produse sau cadouri prin intermediul nostru, iar acestea vom ajunge la destinatie cu primul autocar care va pleca pe ruta respectiva. Mai multe detalii legate de serviciul nostru de coletarie puteti citi mai jos:

Cum se trimit pachetele?

Daca vrei sa trimiti un astfel de pachet, trebuie sa stii ca acestea se predau in agentiile noastre din tara, si sunt expediate cu primul autocar care pleaca spre destinatia dorita.

Legatura cea mai trainica pe care o avem este cu Germania, datorita agentiilor noastre de acolo – reteaua Intertouring – care depoziteaza coletele pana la ridicarea lor. In schimb, pentru celelalte destinatii, preluarea coletelor se face direct din statie.

Ce produse poti trimite in colet?

Prin intermediul serviciului nostru de coletarie, se pot trimite sau primi o gama variata de produse. Insa, exista si cateva restrictii: nu poti trimite intr-un colet medicamente, alimente perisabile, tigari, alcool, droguri, armament si munitie, materiale explozibile sau usor inflamabile, tablouri /icoane (picturi in general) sau obiecte de arta care ar putea face parte din Patrimoniu.

Cum se depune coletul ?

In cazul in care vrei sa depui un colet la una din agentiile noastre, ar trebuie sa vii cu el deschis, pentru ca acesta sa poata fi verificat de catre reprezentantii Eurolines. Coletul nu trebuie sa contina niciunul dintre produsele pe care le-am mentionat mai sus si trebuie sa aiba trecut pe ambalaj atat numele complet si adresa destinatarului, cat si numarul de telefon la care acesta poate fi gasit.

Totusi, este important de stiut ca, din pacate, pe celelalte rute in afara Germaniei, nu avem agentii. Asadar, ridicarea sau depunerea coletelor se face in statie, direct de la autocar, la sosirea sau la intoarcerea acestuia, in functie de ruta.

De asemenea, un alt aspect important este greutatea coletului. Poti trimite mai multe colete odata, insa fiecare pachet nu ar trebui sa depaseasca 20 de kilograme.

Plata

Plata pentru expedierea coletului se poate face si in lei, la cursul zilei BNR. Pentru un colet de pana in 10 kilograme, cu destinatia Frankfurt, Sttutgart sau Munchen, costul unui colet va porni de la 11 euro, in timp ce pentru destinatiile Berlin si Hamburg, va porni de la 15 euro. In cazul in care vrei sa trimiti doar un plic ce contine acte, tariful va fi de 5 euro, indiferent de adresa de destinatie.

Pentru informatii suplimentare privind serviciul de coletarie, te invitam sa accesezi site-ul nostru www.eurolines.ro.