Un serviciu care a cucerit mii de români plecați să muncească în străinatate

Untitled designRomânii sunt oameni deschiși, comunicativi și sinceri. Le place să povestească despre experiențele trăite și celorlați, în scopul de a ajuta. Transferul internațional de cash din orice țară europeană este, de regulă, scump. Există însă și o alternativă ieftină ce propune transferul de bani online. În legătură cu această variantă, Daniel, 34 ani, din București, ce locuiește de un an în Londra, ne împărtășește experiența sa:

“Aveam un prieten plecat de ceva timp în UK, care îmi spunea că ești respectat orice ai face. Am zis să încerc și am venit ca oricare, nu știam de niciunele, nici cu ce să merg, nici pe unde să merg. În România mi-au rămas niște datorii, o rată la o bancă, abonamente telefonice, utilități la o casă, pe care eram nevoit să le achit cumva. Am încercat în prima fază printr-un prieten, dar trebuia mereu să-l pun pe drumuri. De la un alt prieten am aflat de TransferGo. Pentru mine este mai mult decât la îndemână și cel mai important: durata și costul transferului. M-am interesat, am prieteni cu care am umblat pe la toate firmele, nu cred că există mai ieftin.”

În general vorbind serviciile ieftine și de calitate, indiferent de natura lor, atrag! La fel s-a întâmplat și în cazul celor de la TransferGo.

Cum se realizează transferul internațional de bani prin TransferGo:

Un răspuns cuprinzător, dar nu detaliat ar putea fi acesta: ușor, ieftin și rapid!

Ușor pentru că la dispoziția clienților este pus un site cu interfață în limba română, extrem de accesibil, pe care oricine poate găsi răspunsurile la întrebările pe care le are în legătură cu transferul. De asemenea, pașii de urmat în realizarea transferului sunt bine punctați și simplu de înțeles:

  1. Crearea unui cont unde cel care trimite se va loga.
  2. După logare selectează suma dorită pentru transfer;
  3. Primul transfer va necesita și completarea datelor de identificare a expeditorului: nume, prenume, un numar de contact.(începând cu al doilea transfer nu va mai fi nevoie).
  4. Se vor introduce datele destinatarului (e bine sa aveti IBAN-ul persoanei căreia îi trimiteți la îndemână)
  5. Se achita transferul de pe card sau prin online banking.

Motive pentru care să alegi acest serviciu:

Avantajele transferului de bani prin TransferGo, includ între altele:

  1. Confortul asigurat prin faptul că este realizat online.
  2. Indiferent de suma trimisă se plătește o taxă fixă (de exemplu, £0,99 pentru un transfer de 500 de lire din Anglia; știți cât puteți să ajungeți să plătiți pentru transferul unei sume similare prin alți operatori? 30 Euro/lire!)
  3. Beneficiarul primește banii rapid, indiferent de banca la care are deschis contul. Sunt mai multe opțiuni de livrare a banilor care se pliază pe nevoile oricui.
  4. La transferul de bani din EUR în EUR nu se percep taxe de conversie valutară.
  5. TransferGo este un serviciu sigur reglementat de FCA, HMRC si BNR.

Aici veți putea vedea mult mai multe detalii cu privire la acest serviciu.