Un traseu de vis prin Italia

Daca iubesti pizza si espresso, gelato si pastele, bisericile incredibile, orasele elegante, limba vibranta si colorata, campurile verzi nasfarsite, satele de pescari cocotate pe munte, casele acoperite cu vita de vie, golfurile cu apa calda, barcile rosii si verzi, plajele vintage, vinurile dulci, istoria si mandria nationala si tot ce inseamna Italia, atunci te invitam intr-o calatorie extraordinara, intr-o tara apreciata de foarte multi oameni. Italia este si va fi mereu plina de farmec boem, de romantism si de maretie. Haideti sa vedem unde putem calatori in Italia cu autocarele Eurolines…

Un traseu de vis prin Italia

 

1. Venetia

 

Fa-ti rezervare la un autocar Eurolines si pleaca in aventura italiana! Incepe cu superbul, romanticul oras Venetia. Cine nu iubeste Venetia? Canalele sale unduitoare, podurile elegante, palatele vechi si monumentele arhitecturale, restaurantele si terasele din piele imense, totul este aproape perfect in Venetia.

 

Alege o cazare la un hotel de 2-3 stele sau adreseaza-te unui reprezentant Eurolines pentru o recomandare. Preturile nu sunt tocmai mici in Venetia. Insa merita fiecare cent!

 

Viziteaza orasul si fa cat mai multe fotografii, mananca gelato, calatoreste cu gondola pe canale si bucura-te de apusurile dramatice. Exista multe lucruri gratis pe care le poti face in Serenissima si exista si cateva activitati obligatorii pentru un turist care ajunge pentru prima data aici. Iata care sunt acestea!

2. Milano

 

Din superba Venetia, ia un autocar Eurolines si strabate cei 278 de km pana in Milano, trecand printr-o zona incredibila: Padova, Verona si Brescia.

 

Milano te va surprinde placut. Nu este doar orasul modei si al cartierelor rezidentiale, ci este si un oras plin de viata, activ, elegant, cu lume foarte frumoasa si deschisa la provocari. Aici poti face shopping, poti manca o pizza excelenta, te poti distra in baruri si cluburi si poti merge la una dintre cele mai frumoase opere din lume: La Scala.

 

Iti recomand sa te cazezi la un hotel din centrul orasului, sa vizitezi Parco Sempione si sa faci fotografii la apus cu Doumo di Milano.

 

3. Florenta

 

Din Milano, un autocar Eurolines te va purta pret de 300 de km prin inima Italiei: Piacenza, Parma, Modena, Bologna si vei ajunge in Florenta, in superba Toscana.

 

Florenta este un oras mdieval, romantic si magic. Bisericile sale sunt absolut incredibile, iar Ponte Vecchio te asteapta cu panorame de vis. Monumente, istorie si traditii, piete si parcuri, lume boema si relaxata, zambete si mult soare. Aceasta este Florenta.

 

In plus, gastronomia Toscanei te va cuceri cu siguranta. Iti recomandam sa incerci celebra bistecca alla fiorentina!

4. Roma

 

Din Florenta, un autocar Eurolines te va purta prin Siena si multe alte orasele mici si frumoase, in jur de 280 de km, pana in Capitala mareata a Italiei: Roma.

 

Chiar daca ai mai vizitat Roma, Cetatea Eterna poate fi vazuta mereu cu alti ochi. Planifica-ti o vacanta relaxanta, in care sa te plimbi pe strazile Romei, sa mananci paste si pizza si sa bei limoncellor si uita de muzee si aglomeratie.

 

Romanii sunt oameni fabulosi si poti sta ore in sir pe o banca sau la o terasa si sa-i admiri. Sunt eleganti si au o expresivitate fabuloasa.

 

Acest traseu prin Italia iti va ramane vesnic in memorie si va fi cu mult mai savuros cu autocarul, decat cu un zbor scurt, in care nu poti vedea nimic. In plus, poti opta pentru o calatorie personalizata! Tot ce trebuie sa faci este sa te adresezi unui specialist Eurolines!