Vacante pline de zambete prin TUI TravelCenter

Bucuresti, 20 septembrie 2011 – TUI Travel PLC., cea mai mare companie de turism din lume, vine mai aproape de clientii din Romania. Incepand cu data de 20 septembrie 2011, agentiile Eurolines sunt gata sa ofere pachete de vacanta sub numele TUI TravelCenter prin Eurolines.

 

In Romania, TUI TravelCenter prin Eurolines va avea 52 de agentii de turism la nivel national ce vor continua conceptul de Travel Hypermarket. Astfel, pasionatii de vacanta vor gasi atat produse TUI, cat si produse ale altor branduri germane si romanesti de succes, fapt ce garanteaza varietatea si calitatea pachetelor turistice achizitionate.

Echipa TUI TravelCenter prin Eurolines va ridica semnificativ standardele serviciilor din domeniul turismului romanesc. Pentru a respecta in totalitate valorile si misiunea companiei, am investit intr-un sistem mult mai rapid si mai complex de booking, iar angajatii nostri au participat la traininguri dedicate. Va invitam sa observati diferentele chiar in agentiile noastre” a declarat Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines.

 

O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentii va fi reprezentata de produsele World of TUI. Acestea garanteaza calitatea pachetului achizitionat, ofera siguranta si acces la un set de lanturi hoteliere exclusiviste, ce nu se regasesc la alti tour-operatori, consultanta specializata, precum si preturi competitive raportate la calitate.

 

De asemenea, prezenta TUI prin reteaua de agentii TUI TravelCenter in principalele orase din Romania va influenta pozitiv numarul de turisti straini, de pe piata germana si din celelalte piete-sursa ale Uniunii Europene, ce aleg Romania ca destinatie de vacanta.

 

De astazi devenim activi pe piata de turism din Romania, alaturi de un partener de incredere ce are acoperire nationala si resurse necesare pentru a aduce zambetul pe chipul pasionatilor de calatorii.” a declarat Klaus Pümpel, CEO TUI AUSTRIA HOLDING.

 

In continuare, agentiile TUI TravelCenter prin Eurolines vor oferi atat pachete complete de vacanta, cat si produse individuale precum cazare, vacante interne si internationale, bilete de avion, bilete de autocar, bilete de tren, asigurari de calatorie, transferuri, inchiriere de autocare si microbuze sau serviciul “rent a car”.

 

Despre TUI Travel

TUI Travel PLC opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises.

 

Despre Eurolines Romania

Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 12 societati, are 450 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 6 agentii francizate in Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 200 de autoturisme. Cifra de afaceri a Grupului in anul 2010 a fost de peste 140 milioane lei.

 

Petrecerea de lansare TUI TravelCenter


In seara zilei de 20 septembrie, la Hotel Caro, a avut loc petrecerea de lansare a TUI TravelCenter.
Intr-un cadru festiv, pasind pe covorul rosu, invitatii au patruns in lumea TUI unde au fost
intampinati de gazdele evenimentului: Dragos Anastasiu si Ciprian Popescu.

 

Invitatii au fost apoi indrumati catre spectaculoasa gradina de langa lac, pasind astfel intr-un cadru marcat de elementul reconoscibil al brandului TUI: zambetul! Acesta a fost si motto-ul serii, intregul eveniment fiind gandit in jurul sau, cu unicul tel de a-i face pe oaspeti sa zambeasca.

 

Evenimentul a reunit personalitatile marcante din domeniul turismului romanesc, intreaga breasla facandu-ne onoarea sa participe prin reprezentantii sai de marca. Ne-am bucurat sa-i avem alaturi si le multumim si pe aceasta cale!

 

Printre invitati s-au numarat persoane publice precum: Dl George Copos, Dl Gica Popescu, Dna Marina Almasan si Victor Socaciu, Dl Ionut Negoita de la RIN Group, Dl. Josef Goschy, Proprietar al Unita Group, precum si reprezentanti al Arenei Leilor: Cristina Batlan, Musette Group, Carmen Sandulescu, CFO al Impact SA, Mircea Tudor, MB Telekom.

 

Introdusi in scena de Miki Lech (Nova Travel), speakerii serii au punctat importanta brandului TUI in lume si beneficiile intrarii acestuia in Romania. Au urcat pe scena: Doamna Elena Udrea, Ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Excelenta Sa Andreas Von Mettenhim Ambasador al Germaniei la Bucuresti, Consilierul Economic al Ambasadei Austriei la Bucuresti, Domnul Rudolf Lukavsky, Dr. Klaus Pümpel, CEO TUI Austria, Domnul Dragos Anastasiu, Presedinte al Grupului Eurolines Romania.

 

Momentul prezentarii echipei executive a Eurolines a fost important si apreciat de catre participanti, insemnand o recunoastere a implicarii si muncii depuse pentru acest proiect complex.

 

Petrecerea a fost luminata de jocul de lasere creat de catre magicianul Johannes. Seara a continuat cu recitalul Mariei Radu, fosta componenta a grupului Van Noizz.

 

Seara de 20 septembrie marcheaza o ridicare a standardelor nu doar pentru TUI TravelCenter prin Eurolines Romania, ci si pentru intreaga industrie de turism locala.

Poze de la Petrecerea de lansare TUI TravelCenter:

Petrecerea de lansare TUI TravelCenter