Vezi toate statiile in care opresc autocarele Eurolines Romania!

Statii Eurolines 1Noua interfata a site-ului Eurolines Romania iti ofera posibilitatea de a vedea pe harta toate statiile in care opresc autocarele Eurolines. Odata ajuns pe pagina www.eurolines.ro/statii ai la dispozitie toate statiile Eurolines si poti adauga orasul de destinatie cu ajutorul butonului “Alege orasul…” din dreapta sus.

Statii Eurolines 2Dupa ce introduci orasul de destinatie in casuta “Alege orasul…” trebuie sa apesi Enter, apoi pe butonul “Vezi in Google Maps”. Daca pagina este deschisa de pe laptop cu ajutorul unui browser web (Google Chrome, Firefox, etc) atunci trebuie sa introduci orasul de plecare. Daca folosesti smartphone-ul, cel mai simplu este sa activezi functia Location de pe telefon iar adresa in care te afli in acel moment este completata automat.

Butonul catre pagina unde poti vedea statiile se afla in meniul principal, imediat dupa Destinatii.

Ajungem zilnic in peste 400 de destinatii

Te gandesti cum poti profita de serviciile noastre? Avem pregatite peste 50 de autocare care sa te duca in toate colturile Europei! Ajungem zilnic in peste 400 de destinatii din Germania, Ungaria, Italia, Franta, Elvetia, Belgia, Olanda, Cehia etc. Cu siguranta avem in portofoliu o destinatie pe care iti doresti sa o vizitezi, iar in ceea ce priveste bagajul nu trebuie sa iti faci griji! Poti avea la tine pana la 60 kg de bagaj gratuit, in functie de destinatie.

Beneficii la bordul Eurolines

Autocare EurolinesAutocarele Eurolines ajung in cele mai mari orase europene, iar multumita conditiilor si orarelor de calatorie vei beneficia de o experienta placuta, lipsita de stres.

  • Autocarele Eurolines sunt dotate cu sisteme de aer conditionat, a caror functionare este verificata in mod regulat.
  • Majoritatea autocarelor sunt dotate cu prize pentru incarcarea telefoanelor, tabletelor, laptopurilor.
  • Pe teritoriul Romaniei, vei beneficia de acces gratuit la internet Wireless.
  • Pentru internet in afara Romaniei, poti achizitiona de la soferi vouchere cu coduri de acces.
  • Autocarele noastre dispun de grup sanitar, iar o parte dintre ele dispun si de automate de cafea, ceai si racoritoare si sistem audio-video.