Viziteaza Europa cu ofertele lunii ianuarie

Luna ianuarie este perfecta pentru a achizitiona bilete de autocar, deoarece v-am pregatit super oferte catre Europa! Cu toate ca vremea de afara te indeamna sa stai in casa la caldura, preturile pe care ti le punem la dispozitie te indeamna sa explorezi Europa cu tot ce are de oferit: orase pline de cultura, dar si de centre business, muzee, parcuri si restaurante delicioase.

Alege destinatia cea mai potrivita pentru tine din urmatoarele orase europene:

  1. Budapesta, de la 34,99 EUR/sens
Sursa foto: Ekaterina Polischuk

Un oras cu un cadru natural uimitor, cu o bogata mostenire atat culturala, cat si istorica, cu o combinatie de arhitectura fara precedent, o gastronomie bogata, ape termale si obiective de patrimoniu, Budapesta incanta fiecare vizitator.

Injumatatit de Dunare, orasul este alcatuit din Buda pe o parte, cu baile termale de la poalele dealului Gellert, palatul regal si Biserica Matthias care radiaza de calmitate si pace. Pe cealalta parte se afla Pesta, vibranta si plina de viata, cu muzeele bogate in comori culturale si istorice, arhitectura splendida unde amintim si cladirea maiestuoasa a Parlamentului, Bazilica Sfantului Stefan inconjurata de strazi pietonale si Cartierul Evreiesc. Picturi murale, mici sculpture din loc in loc si baruri ornate de decoratiuni, Budapesta se lauda si cu arta sa urbana, desenele stralucitoare animand starea de spirit a vechiului oras. Munchen, de la 59,99 EUR/sens

2. Munchen

Sursa foto: LaMia Fotografia

Munchen este principalul oras turistic al Germaniei, iubit de oaspetii straini. A fost fondat in anul 1.158 si a primit statutul de oras in 1.214. Aproximativ 40 de ani mai tarziu, Munchen a devenit resedinta dinastiei Wittelsbach, iar sub domnia regelui Ludwig I s-au ridicat cladirile renumite: Glyptothek, Pinakothek, Feldherrnhalle, Siegstor (Arcul de Triumf), transformand astfel Munchen intr-un important centru cultural din Europa. Biserica Maicii Domnului, ale carei doua domuri rotunjite domina orizontul, reprezinta punctul de reper inconfundabil al orasului Munchen.

O alta atractie a orasului este Castelul Nymphenburg. Acest vast palat baroc este situat in partea de vest a orasului. Cladirea a fost candva resedinta de vara a conducatorilor bavarezi, acum fiind un muzeu. Interiorul sau elaborat si “Galeria frumusetilor” mult admirate de Ludwig I, au transformat acest loc in unul dintre cele mai vizitate obiective ale orasului.

  1. Berlin, de la 69,99 EUR/sens
Sursa foto: Holger Boehm/Shutterstock.com

Adanc patruns de istorie si schimbari rapide care au avut loc in ultimele decenii, Berlin beneficiaza de un ritm particular. Desi anul acesta se fac 30 de ani de la caderea  Zidului Berlinului si de la reunificarea Germaniei, capitala are un suflu tineresc, dinamic si cosmopolit, si se reinventeaza constant. Varietatea este garantata aici, insa poti intalni si zone de odihna in natura. Fie in Tiergarten, Tempelhofer Freiheit, Gorlitzer Park sau Grunewald, fiecare cartier se bucura de o oaza verde ce imbunatateste calitatea vietii si permite vizitatorilor sa ia o gura de aer proaspat.

Initial un simbol al separarii, Berlin s-a transformat intr-o destinatie de calatorie populara.  Oaspetii nu numai ca sunt interesati de istoria si cultura orasului, dar si de stilul de viata al locuitorilor sai. Hai si tu!

Intra pe acest link si vezi care este cea mai apropiata agentie Eurolines!