Viziteaza Milano cu autocarele Eurolines!

Milano este un oras cu radacini ancorate in timpuri stravechi, cand se numea Medhlan si era condus de un popor celtic. Cu timpul, Milano a fost condus de romani (de celebrele familii Visconti si Sforza), de spanioli si de austrieci, iar apoi Napoleon I l-a transformat in capitala Regatului Italiei. Dupa razboi, Milano a devenit o adevarata metropola financiara, atragand artistii, oamenii de afaceri si cautatorii de vise din intreaga lume. Acum, centrul orasului numara nu mai putin de 7 milioane de suflete, din care peste 15% sunt emigranti.

In centru, sub privirile blande ale Madonninei, celebra statueta din aur din varful catedralei Duomo (a trei biserica din lume ca marime, dupa San Pietro din Roma si Catedrala din Sevilla), am vazut cea mai mare aglomeratie pe care mi-o puteam imagina vreodata. Zeci de suflete – tineri ciudati, batrani zambitori, hoarde de turisti, japonezi cu aparate foto, emigranti de culoare, vanzatori ambulanti, romani, chinezi, americani – se invart prin marea piata in cautarea a ceva special. A ceva care fie e o fotografie reusita cu Duomo, fie e un loc de munca sau o oportunitate de business marunt, aducator de bani de chirie.

Stiati ca italienii (sau cel putin milanezii) considera Milano – capitala morala a Italiei? Iar dupa parerea mea cred ca au dreptate! Acest oras are tot: lux, moda, gradini superbe, hoteluri impresionante, muzee, teatre, restaurante si baruri, istorie, biserici uriase si o multitudine de personaje care dau culoare strazilor boeme.

Daca vrei si tu sa faci parte din poveste, Eurolines iti recomanda sa vizitezi Milano la un pret incredibil, cu autocarele noastre elegante si confortabile!

Bilet de autocar Bucuresti-Milano – incepand de la 49 de euro!

Bilet de autocar Bucuresti-Milano one way, nu este inclusa taxa de rezervare.

Descriere:

Alte tarife:
Adult: 73 euro
Adult (7 zile in avans): 66 euro
Elevi sau Studenti: 66 euro
Copil 0-4 ani: 15 euro
Copil 4-12 ani: 37 euro
Card Student ISIC: 62 euro
Grup peste 9 persoane: 66 euro

Tarifele nu includ taxa de rezervare (6 euro).
Tariful promotional este valabil 1 luna, in limita locurilor disponibile. Nu suporta amanari, modificari.

Plecari din Romania: marti, vineri.
Tari tranzitate: Ungaria, Slovenia.

De la: Bucuresti
Pâna la: Milano
Valabilitate oferta: 2012-09-15 2012-12-31

Grabeste-te si viziteaza Capitala modei si a bunului-gust, Milano!

Detalii si rezervari pe site-ul www.eurolines.ro sau direct pe pagina de Facebook Eurolines!